Leon de Winter ontleedt: Hoe Corona ons geloof in autoriteiten verpulverde

Datum:
 • donderdag 22 februari 2024
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Leon de Winter slaat de spijker op zijn kop in zijn.....


  DDS 22-2-2024  Leon de Winter ontleedt: Hoe Corona ons geloof in autoriteiten verpulverde

  Leon de Winter slaat de spijker op zijn kop in zijn column vandaag in de Telegraaf, en legt genadeloos bloot wat velen van ons al lang voelden: het groteske falen van autoriteiten, wetenschappers, en veel media tijdens de coronacrisis. In een tijd waarin de wereld snakte naar duidelijkheid, kregen we in plaats daarvan een cocktail van paniekzaaierij, manipulatie, en regelrechte misleiding voorgeschoteld. De burger is inderdaad wijzer geworden, maar tegen welke prijs? Het verlies van vertrouwen in de pijlers van onze samenleving is een wond die niet snel zal helen.
  De doofpot rond bestaande medicijnen die levens hadden kunnen redden, de blindheid voor decennia aan opgebouwde kennis over luchtweginfecties, en de gedwongen isolatie tot de verlossende prik er was - het is een schande. De dissidente wetenschappers, die vanaf het begin een rationele en gebalanceerde aanpak voorstonden, werden als paria's behandeld. Hun zinnige argumenten werden weggewuifd door een politieke en medische elite die geobsedeerd leek met het idee van een 'one-size-fits-all' oplossing door middel van massavaccinatie schrijft de Winter.
  En dan hebben we het nog niet eens over de oversterfte, een taboeonderwerp dat je in de mainstream media niet besproken ziet zonder dat de term 'complotdenker' valt. De correlatie tussen vaccinatie en oversterfte is een vraag die gesteld móet worden, maar in een klimaat van censuur en demonisering durft bijna niemand zijn vingers eraan te branden concludeert de Winter.
  De Winter stelt terecht de rol van virologen zoals Marion Koopmans ter discussie, wiens dubieuze houding vanaf het begin meer vragen opriep dan antwoorden gaf. Haar twijfels over de oorsprong van het virus en haar ogenschijnlijke loyaliteit aan de beroepsgroep boven de waarheid zijn exemplarisch voor de verwrongen verhoudingen in de wetenschappelijke wereld tijdens deze crisis.
  Maar het meest stuitend is wellicht nog de rol van politici zoals Hugo de Jonge, die de arrogantie hadden om dissidente artsen niet alleen te negeren, maar actief te onderdrukken. In plaats van deze professionals aan te moedigen om bestaande medicijnen te onderzoeken, werden ze verketterd en gemarginaliseerd.
  (Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de leugens van de mainstream media. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons elke dag mee om deze leugens te ontkrachten
  Leon de Winter laat zien dat het tijd is voor een herwaardering van hoe we omgaan met crises van deze omvang. De burger heeft inderdaad een harde les geleerd: in tijden van nood zijn het niet per se de luidste stemmen die gelijk hebben, maar diegenen die bereid zijn vraagtekens te zetten bij de status quo en te vechten voor transparantie en waarheid. Het is hoog tijd dat we de machteloosheid van slaan op de toetsen omzetten in actie en eisen dat onze stem gehoord wordt.

  0 reacties :

  Een reactie posten