KNETTER! Arrogant demissionair kabinet sluit VEILIGHEIDSDEAL met OEKRAÏNE: 'Voor 10 jaar'

Datum:
 • zaterdag 24 februari 2024
 • in
 • Categorie: ,
 •  We leven in doodenge tijden. Wat het demissionaire kabinet hier doet is dus direct in strijd met de beloftes van de partij die de verkiezingen heeft gewonnen.


  DDS 24-2-2024


  KNETTER! Arrogant demissionair kabinet sluit VEILIGHEIDSDEAL met OEKRAÏNE: 'Voor 10 jaar'

  Het is werkelijk totaal van de pot gerukt, maar het demissionaire kabinet Rutte IV sluit een veiligheidsakkoord met Oekraïne. Ministers laten dat zelf heel trots weten op X (voorheen: Twitter). Gestoorder dan dit wordt het niet. Nederland functioneert overduidelijk als onderafdeling van de NAVO. Alles om Rutte secretaris-generaal te maken.
  Minister Hanke Bruins Slot liegt op Twitter dat "onze eigen veiligheid nauw verbonden [is] met de dappere strijd voor vrijheid door Oekraïne." Dat is natuurlijk je reinste onzin. Hun oorlog is hun oorlog, niet die van ons. Oekraïne is Oekraïne, niet Nederland. Voor ons staat er werkelijk niets op het spel. Voor Amerika misschien wél, maar dat is hún probleem.
  Hoe dan ook, mevrouw gaat trots verder dat Nederland daarom "binnenkort een veiligheidsovereenkomst sluit met Oekraïne." En dan niet voor een maand of wat, of misschien één of twee jaar. Nee. Het gaat om de periode van tien jaar.
  Tien!
  In normale politieke taal betekent dit feitelijk dat Nederland een lange termijn 'veiligheidsakkoord' sluit dat corrupte Oost-Europese land. Zeg maar een soort van mini-NAVO deal.
  Bruins Slot linkt vervolgens naar de officiële website van de staat. Daar staat dat de overeenkomst "een signaal van het kabinet [is] dat Nederland Oekraïne voor langere tijd wil steunen op het gebied van veiligheid, defensie, wederopbouw en gerechtigheid."
  En dat is wat gek. Want het kabinet is demissionair. Dit kabinet is einde oefening. Er wordt momenteel met elkaar gesproken over het vormen van een nieuwe coalitie, geleid door de PVV. Hoewel PVV-leider Wilders tegenwoordig wat lieve dingen over Oekraïne zegt is ook heel duidelijk dat hij niet wil dat onze miljarden en miljarden belastinggeld naar dat land gaan.
  Wat het demissionaire kabinet hier doet is dus direct in strijd met de beloftes van de partij die de verkiezingen heeft gewonnen.
  Het is totaal gestoord. Vroeger zou een kabinet dit niet eens proberen, laat staan het doen. Zeker niet als zo'n kabinet demissionair was en dus eigenlijk alleen maar een beetje op de winkel moet passen tot de echte eigenaar terugkomt van zijn lunchpauze.
  (Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met deze gestoorde risico's met ons belastinggeld en onze levens. Oekraïne's oorlog is Oekraïne's probleem. Als Amerika gekke spelletjes wil spelen in Oost-Europa moeten ze dat zelf maar regelen. Wij moeten onszelf daar niet voor opofferen. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en versterk het Echte Geluid!
  Helaas hebben we te maken met een coalitie en dan met name met een premier die totaal doorgeslagen is. Ze denken werkelijk dat ze kunnen en mogen doen wat ze maar willen. Ze hebben lak aan de mening van Nederlanders - en al helemaal aan de standpunten van de grote winnaar bij de meest recente verkiezingen.
  We leven in doodenge tijden. Het kabinet functioneert als trekpop van de NAVO, puur en alleen omdat Rutte graag secretaris-generaal wil worden. En al die gestoorde mafketels in Den Haag laten het gebeuren. Sterker nog, ze juichen het toe. De enigen die er publiekelijk wat van zeggen zijn de dappere strijders van FVD. Alle anderen - zelfs Wilders! - houden de kaken stijf op elkaar of promoten deze gekte.

  0 reacties :

  Een reactie posten