Kijk! Thierry Baudet ontmaskert de ECHTE macht

Datum:
 • woensdag 28 februari 2024
 • in
 • Categorie: ,
 •  In de nieuwe uitzending van Forum Inside heeft Thierry Baudet gisteravond de échte mask ontmaskerd.


  DDS 28-2-2024


  Want, zei hij, die ligt niet in de politiek. En nee, ook niet bij demonstrerende boze boeren. Waar dan wel? Nou, de politieke macht ligt bij Brussel en internationale organisaties... maar de culturele en sociale macht ligt bij het Nederlandse volk zelf. Als wíj́ opstaan en ons gedrag veranderen dan stort het hele WEF-kaartenhuis in elkaar.

  In Nederland doen we altijd net alsof een nieuwe partij alles gaat veranderen. FVD wint de Provinciale Statenverkiezingen: yes, alles wordt anders! Oké, dat gebeurt niet. Dan gebeurt het als BBB wint! Nee, ook niet! Oké, nou, dan is het wachten op de PVV. 37 zetels in de Tweede Kamer. Yes! Alles gaat anders worden. Beter. Mooier.
  Onzin. Zo werkt het niet. En dat is helemaal niet gek. De 'machthebbers' van Nederland zijn namelijk helemaal niet de mensen met macht. Vrijwel alles wordt besloten in Europa (Brussel) en bij allerlei verschillende soorten organisaties. De dames en heren in Den Haag zijn slechts de uitvoerders. Dat legde Baudet gisteravond uit in de nieuwe uitzending van Forum Inside.  

  Nepmacht

  Maar hij had ook goed nieuws. Want ja, je wordt er soms moedeloos van dat je politiek weinig kunt veranderen. Toch hoeft dat niet. Er zijn namelijk heel andere manieren om de boel te veranderen.
  Dé manier waarop dat te doen is door met je portemonnee te spreken en door je gedrag te veranderen. Als er politiek een rechtse 'verandering' is, aldus Baudet, dan moeten we "daar ook op andere manieren gestalte te geven, door met netwerken [te werken], door scholen, en andere dingen. Mensen moeten het echt weer zelf leren doen.
  "Want de overheid gaat als een stoomwals door met Agenda 2030. Ik heb nul geloof dat we ze met argumenten gaan overtuigen. We moeten er wel staan [in de Tweede Kamer en in het Europees Parlement], maar het World Economic Forum gaat gewoon door," legde de FVD-leider daarop uit. Door net te doen alsof er door anders te stemmen iets te veranderen valt "geeft mensen slechts valse hoop. De democratische valstrik is door mensen steeds het gevoel te geven dat het goed komt als er een ander komt. Maar er verandert niets. Kijk naar Trump. Trump wint de verkiezingen, maar hij kan niets veranderen maar er zit helemaal geen macht in dat Witte Huis.

  Met elkaar, voor elkaar

  Eén van de manieren waarop dit kan en moet is door met elkaar samen te werken. Ze willen dat wij allemaal aan de meelburgers gaan. Iedereen vegan. Boeren moeten kapot.
  Dan kunnen we stemmen op andere partijen, maar die partijen krijgen hun zin toch niet. Agenda 2030 gaat door. Wat wél kan? Direct je vlees en andere boodschappen kopen bij de boeren. Dat kan tegenwoordig via EerlijkEten, een initiatief van Baudet en zijn partijgenoot Gideon van Meijeren. Ze halen het vlees en andere boodschappen direct bij de boeren vandaan, sorteren het, stoppen het in een mooie box en verkopen het voor een schitterende prijs (lager dan in de supermarkt!) aan mensen zoals jij en ik; mensen die pal achter de boeren staan en die gewoon lekker, en gezond, willen eten.
  "Waar zit de macht? Die zit in je portemonnee," aldus Baudet. "De macht zit bij jezelf. Waar geef jij je geld aan uit? Daar zit de macht. Als mensen een weeklang niet naar McDonalds gaan valt McDonalds wereldwijd om. Zo machtig zijn gewone mensen."
  Zo is het natuurlijk. Echte verandering komt natuurlijk niet van bovenaf, maar van onderaf. We moeten elkaar steunen, we moeten de gekke vegan-meelwormengekte sámen ontwijken, en we moeten sámen de toekomst maken zoals wíj́ die willen zien.

  0 reacties :

  Een reactie posten