Het is zover: Duistere droom van Bill Gates om zon te dimmen komt uit

Datum:
 • maandag 26 februari 2024
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Hoe ironisch is het dat ......


  Robin de Boer 26-2-2024

  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 02:37

  Wetenschappers gaan de komende weken en maanden vanuit verschillende landen chemicaliën in de lucht pompen.

  Tijdens het project, dat wordt gepusht door Bill Gates en George Soros, worden er wolken gecreëerd die bestaan uit onder meer krijtstof. Die wolken moeten zonnestralen reflecteren.

  Het dimmen van de zon verlaagt de temperatuur op aarde om klimaatverandering om te keren, zo is de gedachte.

  Genocidale klimaatagenda

  Fruitbomen en groenten hebben zonlicht nodig om te groeien en voedsel te produceren voor de massa. Zonlicht is daarnaast een belangrijke bron van vitamine D. Wat zal eugeneticus Gates in zijn nopjes zijn.

  Soros beweert dat de technologie zal helpen om te voorkomen dat de Groenlandse ijskap smelt.

  Hoe ironisch is het dat de globalisten die er alles aan doen om de menselijke beschaving te vernietigen, zogenaamd bezorgd zijn dat global warming dit proces versnelt, schrijft journalist Leo Hohmann.

  Hij wijst erop dat globalisten als Gates en Soros de aarde schade toebrengen middels hun genocidale klimaatagenda. Ze vullen onze vruchtbare weilanden met giftige zonnepanelen en windturbines, die vogels en andere dieren doden.

  Idiote en gevaarlijke plan

  Ondanks hun verwoestende plannen, houden deze globalisten vol dat ze onze redders zijn.

  Gates financierde een project van Harvard waarbij ballonnen vol aerosolen worden opgelaten. De plannen stuitten op fel verzet en belandden vervolgens in de ijskast.

  De Wall Street Journal schrijft nu dat een andere groep wetenschappers het idiote en gevaarlijke plan van Gates voortzet, aldus Hohmann.

  What could possibly go wrong?

  Marine Cloud Brightening is een onderzoeksproject geleid door de Southern Cross University waarbij wolken worden gemodificeerd om zonlicht te reflecteren.

  In Israël test de startup Stardust Solutions een systeem waarbij reflecterende deeltjes in de atmosfeer worden gebracht. De deeltjes vormen wolken die zonlicht reflecteren ‘om de atmosfeer af te koelen’. Dit wordt ook wel zonnestralingsbeheer genoemd.

  En onderzoekers van het Woods Hole Oceanographic Institution in Massachusetts gaan deze zomer bij Martha’s Vineyard duizenden liters natriumhydroxide in zee pompen.

  Hohmann: “What could possibly go wrong?”

  Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.


  2 reacties :

  Anoniem zei

  Bill Gates, een schathemelrijke misdadiger tegen de mensheid(zie zogenaamde vaccins) doet er werkelijk alles aan om de mensheid te decimeren. Het meest kwalijke is nog dat hij zoveel steun krijgt van regeringsleiders en hun slaafjes.

  Anoniem zei

  Stelletje zwakbegaafden.

  Een reactie posten