Daverende toespraak van Alice Weidel in de bondsdag – “Deze regering haat Duitsland !”

Datum:
 • vrijdag 2 februari 2024
 • in
 • Categorie: ,
 •  Media spreken van “hate speech” en “klap in het gezicht”.

  De volledige tekst staat in de notulen van de vergadering (pagina 16).

  Maar dat is een ramp om te vertalen.

  Het staat gelukkig ook bij –

  Reitschuster:

  “Een toespraak als een klap in het gezicht – in werkelijkheid haat Alice Weidel ons land”, kopt “Focus”, de “Kölner Stadtanzeiger” spreekt zelfs van een “haatzaaiende toespraak”, “De AfD veracht dit Land, deze democratie, deze samenleving en alles waar het voor staat. En ze schamen zich niet eens meer om het openlijk te zeggen.”

  Er zijn veel van dit soort reacties op de toespraak van Alice Weidel in het begrotingsdebat in de Bondsdag. Het politieke-mediacomplex en zijn kanonnen spuwen vuur. Wat is er mooier dan de toespraak zelf te bekijken – in de geest van pluraliteit zou ik deze hier willen publiceren, zodat u het zelf kunt zien.


  Geachte mevrouw de president, Geachte heer bondskanselier, Dames en heren! 

  De twee voorgaande sprekers hebben op indrukwekkende wijze laten zien dat ze de werkelijke zorgen en problemen van de burgers in dit land niet serieus nemen.

  Duitsland staat in brand.

  Deze regering van overbelaste mislukkelingen en koppige ideologen is de brandstichter.

  De vertrapte arbeiders van dit land gaan de straat op. Boeren, ambachtslieden, middelgrote bedrijven, herbergiers, handelaars, transportbedrijven. Ze blijven protesteren omdat ze het niet meer kunnen.

  Driekwart van de Duitsers steunt de protesten van de middenklasse. Driekwart wil dat er een einde komt aan deze regering. Ze laten een pad van vernietiging achter door dit land.

  Maar in plaats van te corrigeren, plaatst u uzelf aan het hoofd van een ongekende lastercampagne, zoals hier op indrukwekkende wijze beschreven, tegen de protesten van de middenklasse en tegen de oppositie waarop steeds meer burgers hun hoop stellen. Trouw aan het motto: “Als de burger onaangenaam wordt, noem hem dan rechts-extremistisch.”

  Uw ondersteunende Stasi, Correctiv, een van de vele niet-gouvernementele organisaties die uw regering van veel belastinggeld voorziet, heeft u hiervoor met ongelooflijke leugens en laster voorzien van het sjabloon. En het hoofd van Correctiv liegt nu eenvoudigweg tegen zichzelf dat ze het woord ‘deportatie’ nooit heeft gebruikt.

  Zo ver is het al gekomen. Door belastingen gefinancierde aanklacht tegen een rivaliserende partij. Jullie schamen je er niet eens voor.

  Jullie schamen je er zelfs niet voor om het recht op demonstratie te perverteren. Een recht van vrijheid van burgers tegenover de staat en niet andersom. In plaats van te luisteren naar de mensen die hun benarde situatie naar voren brengen, demonstreren jullie zelf tegen de oppositie.

  En jullie denken er helemaal niet over na als bij zulke demonstraties openlijk wordt opgeroepen tot moord op politici van de oppositie. Dood AfD-ers, staat daar, en jullie applaudisseren. De federale president beschrijft de AfD-kiezers als ratten en de FDP-leiderskandidaat AfD-kiezers als strontvliegen. Schaam jezelf!

  Je moet je schamen! U verdeelt dit land met uw onuitsprekelijke, door de belasting gefinancierde laster- en karaktermoordcampagne, alleen maar om aan uw eigen macht vast te houden.

  Het herstellen van de reparatie van een mislukt en opgeblazen begrotingsplan is een bewijs van uw arrogantie en incompetentie. U spreekt over besparingen, maar u legt de last uitsluitend bij de burgers. De stemming onder bedrijven bevindt zich op een dieptepunt. De verkeerslichten vormen het grootste vestigingsrisico voor Duitsland.

  Een aantal middelgrote bedrijven gooit de handdoek in de ring en vlucht. De lijst van bedrijven die tienduizenden banen schrappen of naar het buitenland verplaatsen, wordt elke dag langer. Er staan ​​illustere namen op, van BASF, Bayer en Bosch tot Continental, Mercedes en Miele tot SAP en ZF. Minister van deïndustrialisatie Habeck, die, zoals bekend, liefde voor het land altijd walgelijk vond, roept nu bedrijven op uit patriottisme failliet te gaan.

  Dat is het concept van deze federale regering. Duitsland zit diep in een recessie. Het is het enige geïndustrialiseerde land dat krimpt.

  Noch Poetin, noch de wereld is hiervoor verantwoordelijk, noch enige gefantaseerde mondiale klimaatcatastrofe. Deze incompetente regering is de enige die verantwoordelijk is voor de ramp in ons land. Met uw destructieve beleid van kunstmatige energieschaarste en stijgende prijzen, het onophoudelijk aandraaien van belasting-duimschroeven, het verbodsbeleid, de onteigening, de verspilling van geld, terwijl u de mensen het sprookje van het rijke land vertelt.

  In Duitsland is alleen de overvoede, overreikende staat rijk, niet de belastingbetaler. Honderdduizenden Duitsers ontvangen tegenwoordig hun verwarmingsrekeningen en weten vaak niet hoe ze deze moeten betalen. Normaalverdieners, gepensioneerden, gezinnen, middelgrote bedrijven en freelancers moeten zichzelf elk jaar steeds meer beperken om rond te komen.

  Maar jullie denken er niet eens aan om jezelf te beperken. Jullie trakteren jezelf op nieuwe helikopters en vloten. Uw kabinetsleden geven enorme bedragen uit aan kappers en fotografen. De minister van Buitenlandse Zaken vliegt met een grote entourage op gênante missies over de hele wereld, terwijl de gemiddelde verdiener niet weet wat hij zich nog kan veroorloven.

  En u houdt uw chique kanselierschap vast voor bijna maar liefst 800 miljoen euro. Alleen al de gigantische expansie kost bijna net zoveel als het jaarlijkse speciale offer dat je van de boeren wilt vragen. Jullie hebben het ambtenarenapparaat in slechts twee jaar tijd met ongeveer 11.500 posities uitgebreid. Goed voor je volgelingen, slecht voor de belastingbetaler, voor wie al het plezier 8 miljard euro kost. Waar andere regeringen hun internationale verplichtingen heroverwegen en terugschroeven, dringen jullie jezelf overal op met het geld van de Duitse belastingbetaler.

  U bedreigt het bestaan van uw eigen boeren om een miljard te besparen. Maar jullie blijven honderden miljoenen euro’s uitgeven aan zinloze landbouwprojecten over de hele wereld. De veelbesproken fietspaden in Peru zijn slechts één van de honderden onnodige ontwikkelingshulpprojecten die de belastingbetaler in totaal 33 miljard euro kosten. Voor niets, alleen voor uw NGO-volgelingen.

  Jullie verspillen dit geld zonder compensatie aan ecologische koelkasten in Colombia, aan het feministisch buitenlands beleid in Zuid-Afrika, aan de Taliban in Afghanistan en aan Hamas-terroristen in Gaza. Er gaan zelfs miljarden naar India, ook al vliegt India naar de maan, terwijl onze infrastructuur uit elkaar valt, scholen verrotten en een deel van de leerlingen niet meer goed kan lezen, schrijven en rekenen. Tegen de wetten van de natuurkunde en de logica in gaan jullie door met het subsidiemonster van de geplande economie: de energietransitie. Als het om het energiebeleid gaat, is Duitsland de slechtste bestuurder ter wereld. De kosten overstijgen alle dimensies. Zij zijn de belangrijkste reden voor de begrotingscrisis. Samen zijn ze goed voor bijna 1 biljoen euro. Dat is een één. Met hoeveel nullen, meneer Habeck, weet u niet. Dit zijn geen investeringen in de toekomst.

  Dit is de duurste vernietiging van functionerende infrastructuur die de wereld ooit heeft gezien.

  En jullie blijven het land overspoelen met illegale migranten. Iedereen kan komen. Niemand hoeft te gaan. Jullie naturaliseren nieuwe kiezers stukje bij beetje en creëren op illegale wijze valse legaliteit door middel van het verblijfsrecht. Uw wet ter bespoediging van de deportatie is een wet ter voorkoming van deportatie. Met dit beleid drijft u gemeenschappen tot wanhoop, blaast u sociale systemen op, verergert u het woningtekort en ondermijnt u de interne veiligheid. Maar bovenal beroof je de Duitsers van hun thuisland.

  Jaarlijks zijn ruim 1.000 vrouwen het slachtoffer van seksueel geweld door immigranten. 7.000 sinds de ‘Wir schaffen das’ staatsgreep van de CDU-kanselier in 2015.

  Maar jullie zwijgen erover, de media zwijgen er ook over.

  Onder het valse label van burgergeld hebben jullie een migratiemagneet gecreëerd waarvan de kosten al lange tijd uit de hand zijn gelopen. Het volgende begrotingsgat ligt om de hoek. Jullie laten burgers in de steek terwijl de staat dringend nodig is.

  Waar is de compensatie voor de vele mensen die gewond zijn geraakt door uw Covid-vaccinatie? Waar is het eigenlijk? Waar is het proces om deze hele ramp te verwerken? Keer op keer heb ik hier op een rijtje gezet wat er nodig is om dit land in vorm te brengen.

  Nogmaals: sluiting en controle van grenzen, afwijzing van illegale immigranten, terugkeer van afgewezen en criminele asielzoekers en degenen die geen verblijfsrecht hebben. Dit is de handhaving van de openbare orde. Na jaren van heerschappij van onrecht.

  Jullie willen deportaties criminaliseren! Dat hebben we gezien in uw campagne.

  Stop met de energietransitie, beperk de overheidsuitgaven en schaf de burgeruitkeringen voor buitenlandse burgers die nooit aan de sociale zekerheid hebben meebetaald af. Uitkeringen in natura in plaats van geld is het devies. Maar rationele argumenten bereiken jullie niet meer.

  Jullie kunnen Duitsland niet goed besturen en dat willen jullie ook niet. Jullie maken het kapot.

  Ik zal je ook vertellen waarom! Omdat jullie je eigen land haten, omdat jullie Duitsland haten. Deze regering haat Duitsland!

  Accepteer tenminste de mogelijkheid van een democratische machtswisseling en maak de weg vrij voor nieuwe verkiezingen!  Telegram: t.me/dissidenteen


  1 reacties :

  Anoniem zei

  Een alles vernietigende speech die iedereen kan begrijpen in klare taal.
  Waarom niet direct ingrijpen? En de bron van ellende meteen te dempen.
  Waar wacht iedereen op? Trek de stekker eruit en begin met de wederopbouw.
  Red wat er te redden valt of zak weg in de afgrond, meegesleurd door de regerende haters en verraders van het corrupte wef land.

  Een reactie posten