Chef Oekraïense inlichtingendienst: Navalny stierf een natuurlijke dood als gevolg van een bloedstolsel (Video)

Datum:
 • maandag 26 februari 2024
 • in
 • Categorie: ,
 •  Dit is behoorlijk interessant: de chef van de Oekraïense inlichtingendienst, Kirill Budanov, zei dat, volgens de Oekraïense inlichtingendienst, de Russische versie van de gebeurtenissen correct is en dat Alexey Navalny feitelijk een natuurlijke dood stierf als gevolg van een bloedstolsel.


  26-2-2024


  Volgens hem “zou het antwoord je kunnen teleurstellen”

  Videospeler
  00:00
  00:08

  Video via Slavyangrad.

  Ukranews meldt:

  De Russische oppositiepoliticus Alexei Navalny stierf in de gevangenis als gevolg van een gescheurd bloedstolsel.

  Dit zei het hoofd van de Defensie-inlichtingendienst, Kyrylo Budanov, in antwoord op vragen van het Oekraïense persbureau.

  “Voor zover we weten is het een bloedstolsel”, zei Budanov.

  Op een verhelderende vraag, of het een natuurlijke dood was, antwoordde het hoofd van de Defensie-inlichtingendienst bevestigend.

  Zoals het Oekraïense persbureau eerder meldde, stierf de Russische oppositieleider Alexei Navalny in de gevangenis. Deze informatie werd op 16 februari officieel bevestigd door de Federale Penitentiaire Dienst.

  De vrouw van Navalny beloofde de moordenaars van haar man te noemen en te laten zien.

  De president van de Verenigde Staten van Amerika, Joe Biden, gaf een officiële verklaring af over de aankondiging van de dood van de Russische oppositieleider Alexei Navalny en benadrukte dat de Russische dictator Vladimir Poetin verantwoordelijk is voor zijn dood. De Amerikaanse president riep op tot financiering van Oekraïne, omdat “deze gebeurtenis ons herinnert aan de inzet die nu op het spel staat.”

  Ook werd eerder gemeld dat de gezondheidstoestand van de Russische oppositieleider Alexei Navalny verslechtert als gevolg van hevige maagpijn, wat erop kan duiden dat hij vergiftigd is met een langzaam werkend middel.

  Duitsland heeft hem doodgespoten

  Toen Navalny in 2020 zogenaamd vergiftigd was, terwijl Poetin hem ook gewoon ergens in Siberië af had kunnen schieten zonder dat iemand het ooit gehoord zou hebben, ging hij naar Duitsland voor een ‘behandeling’. In Duitsland gold een vaccinatieplicht in ziekenhuizen.

  Het zal voor de Westerse hoerenmedia en gekochte politici niks uitmaken. Die kunnen de waarheid onderhand niet eens meer uit hun mond en toetsenbord krijgen al zou je een pistool op hun hoofd zetten.

  Dissident.one  1 reacties :

  Anoniem zei

  Het ANP weet vandaag nog te melden dat Navalny vermoord is door de Russen. Het is deerniswekkend hoezeer de media is afgegleden tot een smerige propaganda machine die zijn weerga niet kent.

  Een reactie posten