Antidemocratische karteliaan Omtzigt wil premier Timmermans: We hadden snel moeten formeren met GroenLinks-PvdA

Datum:
 • zaterdag 17 februari 2024
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Pieter Omtzigt wil geen premier Wilders, maar een premier Frans Timmermans


  DDS 17-2-2024


  Antidemocratische karteliaan Omtzigt wil premier Timmermans: We hadden snel moeten formeren met GroenLinks-PvdA

  Het is te walgelijk voor woorden, maar Pieter Omtzigt heeft gisteren bij een ledenavond van NSC in Zwolle gezegd dat hij "te lang" heeft gesproken met PVV, VVD en BBB. In plaats daarvan had hij heel snel het initiatief moeten nemen om een middencoalitie op te zetten onder leiding van Frans Timmermans. Wat. Een. Grap!
  "Na 10 januari volgde een maand lang gesprekken over de inhoud. Laat ik u gewoon zeggen: dat was te lang. Er heeft geen enkel voorstel tot een tekst voor het verslag op tafel gelegen over de onderwerpen waar we het over hadden. En dat is pijnlijk," aldus de verrader van de democratische stem van het Nederlandse volk.
  Vervolgens zei de antidemocratische engnek dat er sneller overgeschakeld had moeten worden naar... de mogelijkheid van een zogenaamd middenkabinet. Daarvan zou dan GroenLinks/PvdA deel van moeten uitmaken. Oh ja, en hij vond het heel vreemd dat Dilan Yesilgöz van de VVD daar niet aan wil. "Gezien de geschiedenis is dat wat vreemd," aldus het misbaksel.
  Natuurlijk kwam hij daarna nog met allerlei onzinverhalen over een "extraparlementair kabinet," maar het is duidelijk dat deze CDA'er in hart en nieren gewoon door het midden wil - en dus zonder de PVV. Daarom is hij uit de formatie gestapt. Hij wil nu kabinet mogelijk maken van VVD, GroenLinks-PvdA, NSC en dan nog één twee andere kartelpartijen erbij. Denk aan D66, de ChristenUnie, het CDA, enzovoorts.
  (Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de wanstaltige spelletjes van Pieter Omtzigt. Jij ook? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons deze karteliaan elke dag weer het vuur aan de schenen te leggen!
  Het is werkelijk om misselijk van te worden. Deze man kent geen schaamte. De PVV is veruit de grootste geworden bij de verkiezingen van 22 november. Vriend en vijand was het ermee eens dat Wilders aan tafel moest zitten en een kans moest krijgen een kabinet te vormen.
  Maar er is één man die daar anders over dacht en denkt. Pieter Omtzigt. Pieter Omtzigt wil geen premier Wilders, maar een premier Frans Timmermans. Dikke, waardeloze, arrogante, groenegekke Frans Timmermans.

  0 reacties :

  Een reactie posten