90% van Europa ontmaskert Rutte: Geen vertrouwen meer in overwinning voor Oekraïne

Datum:
 • woensdag 21 februari 2024
 • in
 • Categorie: , , ,
 • ..... geen spat vertrouwen  in een overwinning van Oekraïne tegen Rusland, is een vernietigende oordeel over Rutte's desastreuze buitenlandbeleid.


  DDS 21-2-2024  90% van Europa ontmaskert Rutte: Geen vertrouwen meer in overwinning voor Oekraïne


  Terwijl Europa op de rand van de afgrond balanceert, blijft Mark Rutte, onze demissionaire premier en NAVO-secretaris-generaal in spe, vasthouden aan een fantasie die zo broos is als het ego van een eurocraat. Het onthullende onderzoek dat laat zien dat een overweldigende meerderheid van de Europeanen, maar liefst 90%, geen spat vertrouwen heeft in een overwinning van Oekraïne tegen Rusland, is een vernietigende oordeel over Rutte's desastreuze buitenlandbeleid.
  Terwijl Rutte blijft hameren op de illusie dat Rusland deze oorlog gaat verliezen, bewijst de realiteit iets anders. De Europese bevolking, met hun voeten stevig in de modder van de realiteit, ziet geen licht aan het einde van deze tunnel. Ondanks twee jaar van onwankelbare steun voor Oekraïne, ziet slechts een schamele 10% een pad naar overwinning. Dit is niet slechts een kwestie van publieke opinie; dit is een keiharde afwijzing van Rutte's oorlogsretoriek.
  Wat nog erger is, de resultaten van dit onderzoek leggen de schaamteloze leugens en manipulaties bloot van degenen die aan de macht zijn. Waarom blijven Rutte en zijn kliek van eurofielen de Europese burgers voeden met sprookjes over militaire triomfen, terwijl alles wijst op een bloedige patstelling? Waarom blijft hij Oekraïne pushen in een conflict dat volgens de meerderheid van de Europeanen onmogelijk te winnen is?
  De roep om een realistische benadering van het conflict, waarbij gestreefd wordt naar een onderhandelde vrede die recht doet aan de Oekraïners, wordt luider. Maar in plaats van te luisteren, blijft Rutte vasthouden aan een gevaarlijke en destructieve koers die alleen maar meer levens zal kosten.
  (Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de oorlog in Oekraïne. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons elke dag te ageren tegen deze oorlogsretoriek!
  Het is tijd dat we de waarheid onder ogen zien. Rutte's beleid, gedreven door idealisme en een gevaarlijke onderschatting van de realiteit, heeft gefaald. Europa snakt naar leiders die de moed hebben om te streven naar vrede, in plaats van te gokken met mensenlevens in een spel dat niet te winnen is. Rutte's droom van een glorieus NAVO-leiderschap mag niet ten koste gaan van de realiteit van oorlog en vrede. Het is hoog tijd voor een koerswijziging, voordat het te laat is.

  0 reacties :

  Een reactie posten