Vaccinatieschade \ Pijnlijke zaken in de Kamer

Datum:
 • donderdag 25 januari 2024
 • in
 • Categorie: , ,
 • Igor van Kaam: Pijnlijke zaken in de Kamer
  25-1-2024   Het tijdperk van Aquarius is aangebroken en dat merk je aan van alles. Overal in de wereld duiken nieuwe onderzoeken op en debunkers en fact-checkers hebben hun handen vol aan het ontkrachten van alle onderzoeken. Ze weten van gekkigheid niet hoe vaak ze menen te moeten schrijven dat de wetenschappers in kwestie ‘al vaker desinformatie’ over corona gedeeld hebben. Zelfs het stellen van eenvoudige vragen wordt door de media al gezien als het verspreiden van complottheorieën of misinformatie.

  Zo ook de door Pepijn van Houwelingen aangehaalde onderzoeken; ze zijn allemaal beschimpt uit angst voor de val van iets dat waarschijnlijk onvermijdelijk is. Het sprookje rondom corona en de medische interventie die daarop volgde. Wat Pepijn uit de hoge hoed van de wetenschap tovert? Je ontdekt het in deze video. Lieve groet, Igor van Kaam

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Het maakt niet uit of de prik in een spier of een ader gezet wordt gezet want een spier wordt ook doorbloed door een fijn systeem van aderen, dus de rotzooi van de prik gaat het hele lichaam door, de gevolgen van deze troep worden steeds duidelijker voor mensen die het willen zien.

  Een reactie posten