‘Niet te geloven’: Motie over onderzoek naar mogelijk verband tussen coronavaccins en gezondheidsschade verworpen

Datum:
 • woensdag 31 januari 2024
 • in
 • Categorie: , ,
 • Kamerlid Pepijn van Houwelingen diende vorige week donderdag een motie in over een onderzoek naar schade door de coronavaccinatie.  Robin de Boer 31-1-2024

  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 01:51

  Kamerlid Pepijn van Houwelingen diende vorige week donderdag een motie in over een onderzoek naar schade door de coronavaccinatie.

  Hij wees erop dat recent veel verontrustend onderzoek (wereldwijd) naar buiten is gekomen dat wijst op (mogelijke) gezondheidsschade als gevolg van coronavaccins.

  Diezelfde week bracht bijwerkingencentrum Lareb een rapport uit waarin het vermoeden wordt uitgesproken dat postcovid mogelijk (deels) veroorzaakt wordt door de coronavaccins.

  Zo snel mogelijk

  Het Lareb heeft aanbevolen dat aanvullend onderzoek naar dit mogelijke verband plaatsvindt. Het ministerie van VWS heeft in reactie op dit rapport aangegeven graag in gesprek te gaan met wetenschappers of, en zo ja, welk onderzoek nodig is om hier meer over te weten te komen.

  Zeker zolang er nog wordt gevaccineerd, is het van groot belang dat dit onderzoek niet op de plank blijft liggen, maar zo snel mogelijk wordt opgestart, benadrukte Van Houwelingen.

  Zijn motie verzoekt de regering zo snel mogelijk een onderzoek op te starten naar een mogelijk verband tussen coronavaccinaties en gezondheidsschade in het algemeen en postcovid in het bijzonder.

  Niet te geloven

  Woensdag werd zijn motie verworpen. Alleen PVV, SGP, BBB, Denk, FVD en JA21 stemden voor. De overige partijen stemden tegen.

  “Niet te geloven,” reageert Van Houwelingen. “Een meerderheid van de Tweede Kamer stemt tegen een onderzoek […] terwijl nota bene het Lareb zelf voor zo’n onderzoek pleit.”

  Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

  NineForNews.nl

  6 reacties :

  Anoniem zei

  BBB wist van tevoren dat deze motie het niet zou halen en kon daardoor mooi schijnheilig meestemmen!🤬

  Anoniem zei

  Het enige positieve aan het verwerpen van deze motie is, dat we nu weten welke partijen mede verantwoord zijn voor de dood van duizenden Nederlanders.

  Anoniem zei

  Onlangs konden we lezen dat de corruptie in Nederland is toegenomen. Oplettende burgers wisten dat al een tijdje, maar dat de corruptie zo erg is dat het merendeel van de 2de Kamer in het openbaar een onderzoek naar de gevolgen van een experimenteel middel tegen een ernstige, maar wel normale jaarliks voorkomende seizoen griep, niet wil (laten) uitvoeren is schokkend. Nederland is een onderzoeksland, voor ieder wissewasje wordt een onderzoek uitgevoerd, soms meerdere keren, maar als duizenden mensen sterven terwijl de doodsoorzaak niet vastgesteld wordt, is verontrustend. Immers, als een zogenaamd geneesmiddel bewezen doden veroorzaakt, zoals in het recente verleden meerdere malen is voorgekomen, wordt het geneesmiddel onmiddellijk uit de roulatie genomen(o.a Mexicaanse griep). Bij de experimentele Corona Vaccins is dit niet het geval en om iedere twijfel weg te nemen is het niet meer dan logisch dat er onderzoek volgt, maar waarom geen onderzoek? De globalistische partijen met VVD en NSC voorop weten dat op grote schaal gefraudeerd is en zijn zeer waarschijnlijk daarom medeplichtig aan volkerenmoord.(laten we het beestje maar bij de naam noemen).

  Wieger Frederik zei

  Zwaar teleurstellend dat de Nederlandse overheid rondom allerlei onderwerpen het beste jongetje van de klas wil zijn, maar als het gaat om de volksgezondheid zo van zich af laat weten. Gelukkig komt de waarheid vroeg of laat toch boven tafel, al zal dat vooral door de inspanningen van andere landen zijn

  Anoniem zei

  Start maar een onderzoek naar deze tegenstemmers . Ik ben ervan overtuigd dat deze tegenstemmers gechanteerd worden via sexueel ritueel kindermisbruik. Veel nieuwe politici zijn chantabel en worden zo misbruikt en gebruikt als marionet van de Nederlandse deep state wat de grootste criminele organisatie is van Nederland. De Nederlandse regering is zelf de allergrootste criminele organisatie van het land die betrokken is bij drugshandel, kinderhandel, kindermisbruik, kinder moorden, orgaanhandel , mensenhandel, genocide op enorme schaal in heel de wereld maar ook op hun eigen bevolking.
  De meeste mensen WILLEN dit niet geloven omdat het zo ernstig is dat ze het niet kunnen bevatten. Joseph Geubels wist het al : maak de leugen zo groot dat het niet te bevatten is. Nederland is een bananenrepubliek waar de corruptie is doorgedrongen tot in de kleinste vezel. Net als in Amerika wordt Nederland bestuurd door de geheimediensten , lees Nederlandse CIA die ook in nauw contact staan met de Amerikaanse CIA.
  Mijn persoonlijke mening is dat alleen FvD schone handen heeft wat dan ook de reden is dat ze juist die partij willen verbieden. Nederlanders laten zich telkens weer voor de gek houden. Ik bepaal mijn stem alleen op het stemgedrag van partijen.
  Als partijen tegenstemmen op moties waar ritueel seksueel kindermisbruik van hoge ambtenaren onderzocht dient te worden, als partijen tegenstemmen op een motie voor onderzoek of er een relatie is tussen DE vaccinatie en aanhoundende oversterfte, als partijen duizende miljarden uit wil geven aan klimaatleugens. Al de mensen die dit blokkeren daar zal ik NOOIT op stemmen.
  De regering zegt dat wetenschappers maar dat zijn de gekochte wetenschappers die schrijven wat de regering wil wat ze moeten schrijven. De echte wetenschappers worden verguisd en gedemoniseerd, zoals alle mensen die voor vrede en vrijheid zijn als antisemiet of rechtsextremisten worden weggezet. Terweijl juist deze mensen liefdevol en geweldloos demonstreren. De UN, DE WHO, DE NATO, HET WEF, IMF, WORLD
  BANK, BIS, DAT ZIJN DE ANTISEMIETEN EN DE EXTREMISTEN. Dat zijn de partijen die ons tot slaaf willen maken en de massa willen vermoorden via giftige gen injecties. Dat zijn de organisaties die satanisch seksueel kindermisbruik organiseren om mensen chantabel te maken, die de drugshandel wereldwijd in handen hebben, die oorlog voeren om organen te oogsten die geld verduisteren via mensenhandel, die de kinderhandel in handen hebben. Ga hier allemaal maar eens goed over nadenken misschien dat dan het kwartje ook bij u op zijn plaats gaat vallen.

  Anoniem zei

  Nederland laat het af weten om een deskundig onderzoek te houden.
  Het goede nieuws is dat in andere landen zoals Tsjechië wel onderzoeken gehouden worden. In Amerika is het aantal aanklachten inmiddels zo groot dat er meer deskundige advocaten gevonden moeten worden.
  Het kan niet zo zijn dat het Vaccin in bijv. Tsjechië, waarvan bewezen is/wordt de dood van duizenden te hebben veroorzaakt en in Nederland niet. Kuipers is niet voor niets met de Noorderzon vertrokken.

  Een reactie posten