‘Nederlandse regering heeft zich schuldig gemaakt aan moord op gehandicapten’

Datum:
 • zaterdag 13 januari 2024
 • in
 • Categorie: ,
 • De burger mag vooral de ernst van de bijwerkingen, dood of letsel, niet kennen,...


  Robin de Boer 11-1-2024


  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 01:44

  De Nederlandse regering heeft zich schuldig gemaakt aan moord op gehandicapten, schrijft Willem van Nijnanten voor het magazine Gezond Verstand.

  Uit vrijgegeven Wob-documenten is gebleken dat de regering wist dat de bijwerkingen van het AstraZeneca-‘vaccin’ zo ernstig zijn, dat meerdere landen staakten met het toedienen daarvan. Desondanks bleef Nederland gewoon doorprikken.

  Vernietigingsprogramma van nazi-Duitsland

  Een interne memo van het ministerie van VWS laat zien dat men de inferieure en levensbedreigende inhoud van de injecties tijdens de AstraZeneca-pauze bleef spuiten in de lichamen van personen die afhankelijk zijn van een PGB (Persoonsgebonden budget), waarmee zowel kinderen als volwassenen met een beperking, aandoening of stoornis worden bedoeld, merkt Van Nijnanten op.

  Door zulk handelen heeft de regering zich in het sinistere rijtje geschaard van Waffen SS-Gruppenführer Karl Brandt en andere uitvoerders van Aktion T4, stelt hij. Daarmee doelt hij op het vernietigingsprogramma van nazi-Duitsland. “Dezelfde uitgangspunten haalt Yuval Harari […] letterlijk aan.”

  Ontvanger mag de fabrikant niet kiezen

  Na de pauze kreeg het zorgpersoneel de overschotten toegediend. De meldingen van ernstige bijwerkingen bleven binnenkomen. De betrokken ambtenaren wensen dat de ontvanger van de prik de fabrikant ervan niet mag kiezen. De burger mag vooral de ernst van de bijwerkingen, dood of letsel, niet kennen, schrijft Van Nijnanten.

  Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

  NineForNews.nl


  1 reacties :

  Anoniem zei

  Je zou mogen verwachten in een normale Rechtstaat dat de arrestanten wagens met gillende sirene de verantwoordelijke politici van deze moorden zou gaan arresteren. Helaas heeft de Politie het te druk met het pamperen van klimaat activisten en het goed praten en het crimineel handelen van Akwasi.

  Een reactie posten