GLOBALISTISCH COMPLOT - Pepijn van Houwelingen: 'Het WEF is totaal geïnfiltreerd in ons staatsapparaat'

Datum:
 • donderdag 18 januari 2024
 • in
 • Categorie: , , , ,
 • Het World Economic Forum (WEF) is op alle niveaus inmiddels geïnfiltreerd in ons staatsapparaat.
  DDS 18-1-2024

  Onze ministers zijn erbij betrokken en nemen deel aan vergaderingen om de rode lijnen van het WEF uit te voeren. FVD-Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen maakt zich daar ernstig zorgen over. Dat zegt hij in gesprek met DDS.

  Wat is het grote gevaar van dit soort bijeenkomsten van het WEF?
  Alles wijst er denk ik op dat in (o.a.) Davos de ‘rode lijnen’ worden uitgezet. Dat heeft Rutte een jaar gelden trouwens letterlijk (!) zo gezegd, om daarna zichzelf snel te corrigeren, maar het was denk ik een Freudiaanse verspreking. De rode lijnen horen vanzelfsprekend niet in Davos maar in Den Haag te worden uitgezet. Maar nu, en alles wijst daar denk ik op (referenda die genegeerd worden, Kamermoties die niet worden uitgevoerd, partij kiezen in oorlogen die niet de onze zijn, Nederlands vetorecht dat wordt opgegeven, enzovoort, enzovoort), vertegenwoordigen onze regeringsleiders niet het Nederlands belang op het wereldtoneel, maar vertegenwoordigen ze het globalistisch belang (zoals dat o.a. vorm krijgt in Davos) in Nederland en dat is natuurlijk de wereld op zijn kop.

  HET WEF-complot

  Dit jaar willen ze volgens Nu.nl er vooral voor zorgen dat ze hun eigen imago oppoetsen omdat het WEF negatief belicht is “door complottheorieën” waarvoor “geen bewijs” is. Wat vind je daarvan?
  Het bewijs van die zogenaamde ‘complottheorieën’ staat open en bloot op (o.a.) de website van het WEF zelf. Lees de white papers van het WEF. Bekijk hun promotiefilms. Daar wordt gepleit voor o.a. de eiwittransitie (inclusief het eten van insectenvoedsel), de energietransitie die ons onze welvaart kost, de invoering van digitale munten (WEF-project waar Maxima bij betrokken is) een digitale identiteit enzovoort, enzovoort.
  You will own nothing and you will be happy” is een uitspraak gedaan in een WEF promotiefilm en geen complot, iedereen kan dat nakijken. Als het al een ‘complot’ is dan is het een openbaar complot. Steeds meer mensen in steeds meer landen krijgen dit gelukkig geleidelijk - eindelijk! - door. Nu het WEF voor een groot deel is ontmaskerd wil het zijn eigen imago gaan oppoetsen, logisch.
  Jij hebt als Kamerlid veel onderzoek gedaan naar de banden tussen het WEF en de overheid. Waar schrok je het meest van?
  Dat het WEF op alle niveaus inmiddels geïnfiltreerd lijkt te zijn in ons staatsapparaat. ‘We penetrate the cabinets’, aldus Klaus Schwab. Ministers die bij WEF-projecten betrokken zijn en maandelijks deelnemen aan vergaderingen van WEF-projectgroepen, ministeries die WEF beleid uitvoeren en zelfs contactpersonen hebben voor het WEF, ambtenaren met een WEF e-mailadres, formele contracten tussen het WEF en de Nederlandse staat, enzovoort.
  Terwijl het WEF een buitenlandse private instelling is met een radicale agenda: het versneld implementeren van de VN 2030 duurzaamheidsdoelen, de SDGs, ook wel Agenda 2030, Build Back Better of de Great Reset genoemd.

  WEF bestrijden

  Hoe kunnen we die WEF-agenda ondermijnen?
  Nu is het denk ik vooral van belang het WEF en andere globalistische instellingen zoals de WHO zoveel mogelijk te ontmaskeren. We zitten in een informatieoorlog. Als we die oorlog winnen zal het publiek zich (wereldwijd) tegen het WEF en zijn radicale, antidemocratische en technocratische agenda keren.
  (Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS begrijpen we dat het WEF de vijand is van een vrij volk. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS en help ons het WEF elke dag weer te bestrijden!
  Wat vind je ervan dat Rutte én Maxima erbij zijn in 2024?
  Het is uiteraard wat ons betreft onbestaanbaar dat premier Rutte en koningin Maxima namens de Nederlandse regering aanwezig zijn bij een conferentie van een organisatie met een extreem radicale globalistische agenda die op geen enkele wijze in het Nederlands belang is. Een organisatie waarvan de president ook nog eens in het publiek opschept dat hij ‘kabinetten heeft gepenetreerd’. Met zo’n organisatie zou Nederland niets te maken moeten willen hebben en er dus alle banden mee moeten verbreken in plaats van kabinetsleden, inclusief de premier en koningin af te vaardigen naar de jaarlijkse conferentie in Davos.

   

  0 reacties :

  Een reactie posten