Cultuur onder Vuur stuurt open brief aan Rutte: stap uit het World Economic Forum

Datum:
 • vrijdag 19 januari 2024
 • in
 • Categorie: , , ,
 •  De deelname van Nederland aan het WEF is echter om meerdere redenen onacceptabel.


  Cultuur onder Vuur stuurt open brief aan Rutte: stap uit het World Economic Forum


  Premier Mark Rutte nam deze week deel aan het World Economic Forum in Davos, Zwitserland. De campagne Cultuur onder Vuur maakt bezwaar tegen de deelname van de Nederlandse minister-president aan deze bijeenkomst. Wij stuurden donderdag een open brief aan premier Rutte:

  WEF-deelname is onacceptabel

  Zojuist bent u teruggekeerd uit Davos, waar u deelnam aan het World Economic Forum. De deelname van Nederland aan het WEF is echter om meerdere redenen onacceptabel. Het WEF maakt afspraken met Nederland waaraan ons land juridisch gebonden is. Terwijl het WEF geen soevereine staat of een internationale verdragsrechtelijke organisatie is. 

  Waarom mag de Kamer niet in het Great Reset Portal?

  De regering weigert keer op keer openheid te bieden over de berichten die het WEF stuurt via het Great Reset Portal. De Tweede Kamer mag geen inzage hebben in deze berichten (of zijn het bevelen?) en wordt daarmee actief gehinderd in haar controlerende functie.

  Een belediging voor de kiezer

  Dit is een belediging voor de Tweede Kamer, die in tegenstelling tot het WEF democratisch verkozen is. Daarmee is het ook een belediging voor de Nederlandse kiezer.

  Brief aan mark rutte over world economic forum

  De brief van campagneleider Hugo Bos aan premier Rutte.

  "Disease X"

  Afgelopen week werd op het World Economic Forum openlijk gesproken over een hypothetische “Disease X”. Dit kan het WEF samen met de WHO gebruiken om nieuwe lockdowns en vaccinatiedwang op te dringen.

  De Great Reset is onverenigbaar met onze beschaving

  Het WEF staat voor de Great Reset: een wereld zonder privé-eigendom. Dit ideaal is onverenigbaar met de Westerse christelijke beschaving die de grondslag vormt van ons land.

  Premier, trek terug!

  Om deze redenen doe ik met klem een verzoek op u als minister-president: trek Nederland terug uit het World Economic Forum.

  Tienduizenden Nederlanders dringen bij u aan

  Ik doe dit verzoek namens 6.833 Nederlanders, die hun handtekening gezet hebben onder deze petitie. Elke dag voegen honderden ondertekenaars zich bij hen. Eerder wees een peiling door Cultuur onder Vuur onder 32.646 mensen al uit dat 97% van de Nederlanders wil dat Nederland voortaan wegblijft uit Davos.

  Luister naar bezorgde Nederlanders!

  Ik roep u op gehoor te geven aan de stem van Nederlanders. Trek ons land terug uit het World Economic Forum. En blijf volgend jaar uit Davos weg!

  Met bezorgde groet,

  Hugo Bos
  Campagneleider Cultuur onder Vuur

  0 reacties :

  Een reactie posten