Schokkend! Mona Keijzer eist drastische actie: Grenzen sluiten nu! Tweede Kamer debat

Datum:
 • dinsdag 12 december 2023
 • in
 • Categorie: ,
 •  Mona Keijzer benadrukt de noodzaak van het sluiten van de grenzen en ....  12-12-2023


  In dit boeiende fragment van het recente Tweede Kamer vragenuur spreekt Mona Keijzer, lid van de BBB-fractie, zich uit voor het sluiten van de grenzen. Mona Keijzer benadrukt de noodzaak van het sluiten van de grenzen en onderbouwt haar standpunt met specifieke punten tijdens dit debat. Dit heeft geleid tot intense discussies en reactie van Staatssecretaris/Minister van Asiel en Migratie: Eric van der Burg. 🗣️🤔 Wat denk jij van Mona Keijzer's voorstel? Laat het ons weten in de reacties! Vergeet niet te abonneren om op de hoogte te blijven van de laatste politieke ontwikkelingen en analyses. Blijf op de hoogte van de Nederlandse politiek met ons kanaal en deel jouw mening over deze belangrijke kwestie. #MonaKeijzer #BBB #TweedeKamerDebat #Grensbeleid #PolitiekNL #debat #vanderburg #immigration

  4 reacties :

  Anoniem zei

  Ik ben het helemaal eens met de uitspraak van Mona Keizer, maar kan daar toch wel een kanttekening bij plaatsen. Je kunt ook denken dat niet haar echte mening is, dat ze dit zegt om de formatie te frustreren. Waarom zegt ze dat tijdens de onderhandelingen? Ik ga er maar vanuit dat Mona eerlijk voor haar mening uitkomt. Echter, het komt ook voor dat politici voor verkiezingen, in dit geval tijdens de formatie, iets zeggen, maar als ze eenmaal op het pluche zitten uit een ander vaatje tappen. Zie Milei in Argentinie.
  Je ziet, wantrouwen is mijn basishouding geworden.

  Anoniem zei

  Het volk roept met urgentie de instroom te stoppen of te minimaliseren.
  Laat dat duidelijk zijn. De waanzin van ongeremde instroom is teveel voor dit kikkerlandje. Het is beter om overduidelijk met klemtoon te zeggen STOP.
  dan het gedraai en getwijfel van nsc. Ook vvd is een waardeloze partij tot nu toe.
  Kijk naar het verkiezingsprogramma en reken ze daarop af tijdens de onderhandelingen vd formatie. Appeltje eitje tenminste waar een wil is daar is een weg. Maar bij die achterlijke vvd is geen wil die willen meer en meer instroom, pvv wil minder en minder instroom.
  Wat mij betreft ploegen ze de hele grondwet ondersteboven.
  Het volk wil oplossingen en geen dom gelul van enkele pennenlikkers.
  Ook de EU mag als een corrupt kaartenhuis volledig ineen storten.
  Zij leveren ons armoede ,oorlog en dictatuur en een genocide volksgezondheid.

  Anoniem zei

  Heerlijk wijf helemaal eens

  Anoniem zei

  Mee eens vijf jaar een stop eerst .alles opruimen die zgn gelukszoekers en orde scheppen in het hele systeem en de Nederlandse bevolking voorrang op woningen en het voor de nieuw komers minder aantrekkelijk maken toelating alleen politieke vluchtelingen of oorlog vluchtelingen daar was de asielwet voor bedoeld.

  Een reactie posten