'PVV wil steun aan Oekraïne controversieel verklaren'

Datum:
 • vrijdag 22 december 2023
 • in
 • Categorie: ,
 •  Al met al ontstaat er steeds meer scepsis.


  Redactie 21-12-2023


  'PVV wil steun aan Oekraïne controversieel verklaren'

  Donderdag komt de Kamercommissie Defensie voor het eerst bijeen sinds de installatie van de nieuwe Tweede Kamer. Volgens medewerker van D66 wil de partij van Geert Wilders de steun aan Oekraïne controversieel verklaren.

  De PVV, Kamerlid Joeri Pool was namens de partij woordvoerder bij de commissiezitting, wilde punt zes van de agenda controversieel verklaren. Het ging over een brief van demissionair minister Ollongren die verslag deed van bijeenkomst tussen NAVO-ministers en Ukraine Defence Contact Group.

  Europese steun aan Oekraïne neemt af: 'We hebben genoeg betaald'
  Hoewel het Westen al tientallen miljarden euro's heeft overgemaakt naar Oekraïne, neemt de steun nu steeds meer af. Europese oppositiepartijen vinden dat hun regering genoeg geld heeft betaald. Ook zijn er zorgen of alle donaties wel goed terecht komen vanwege de wijdverbreide corruptie in Oekraïne. Tegenwoordig wordt er zelfs getwijfeld of Oekraïne wel een kans heeft om de oorlog te winnen. Landen als Polen en Slowakije hebben al een radicale ommezwaai gemaakt op dit thema. Al met al ontstaat er steeds meer scepsis.


  NieuwRechts


  1 reacties :

  Anoniem zei

  Goede zaak direct mee op houden en uit de eu stappen.
  Liever gisteren dan morgen. De burger wordt belazerd door dit soort mensen. En er moet een eerlijk tribunaal komen voor deze kliek.

  Een reactie posten