Minister van Justitie gaat achter Pfizer aan: ‘Eindelijk en onvermijdelijk’

Datum:
 • vrijdag 1 december 2023
 • in
 • Categorie: ,
 • Pfizer dwong social-mediaplatforms om deze mensen het zwijgen op te leggen.


  Robin de Boer 1-12-2023 


  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 02:10

  Ken Paxton, de minister van Justitie in Texas, heeft vaccinmaker Pfizer aangeklaagd. Hij beschuldigt het bedrijf van Albert Bourla ervan een verkeerde voorstelling van zaken te hebben gegeven over de werkzaamheid van zijn coronavaccin.

  Paxton heeft Pfizer ook voor de rechter gesleept wegens het censureren van mensen die de waarheid naar buiten brachten.

  Pfizer deed onjuiste en misleidende beweringen over het coronavaccin die in strijd zijn met de wet. Het bedrijf beweerde onder meer dat het vaccin 95 procent effectief was tegen besmetting. Op intimiderende wijze werd mensen op het hart gedrukt dat ze een prik moesten halen om hun geliefden te beschermen, merkt Paxton op.

  De feiten spreken voor zich

  Hij wijst er verder op dat de sterfte onder gevaccineerden in sommige gebieden hoger was dan onder ongevaccineerden. Toen bleek dat Pfizer de beloften niet kon waarmaken, begon het bedrijf critici de mond te snoeren. Mensen die feitelijke juistheden verspreidden, werden ‘criminelen’ genoemd en beticht van ‘misinformatie’. Sterker nog: Pfizer dwong social-mediaplatforms om deze mensen het zwijgen op te leggen.

  “Tirannieke vaccinatiemandaten dwongen mensen om een gebrekkig product te nemen dat werd verkocht met leugens,” zegt Paxton. “De feiten spreken voor zich. Pfizer heeft niet de waarheid verteld over zijn coronavaccins.”

  Daar zal het niet bij blijven

  De minister kan rekenen op veel steun. “De procureur-generaal van Texas gaat achter Pfizer aan. Wens hem alstublieft sterkte en gedenk hem in uw gebeden!” reageert plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs.

  Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) voegt toe: “Eindelijk en onvermijdelijk. Na meer dan twee jaar wachten is het zover. Texas bijt de spits af en daar zal het niet bij blijven.”

  Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.


  NineForNews.nl

  0 reacties :

  Een reactie posten