Minister Kuipers: "Geen geld voor behandelcentra post-COVID"

Datum:
 • zondag 10 december 2023
 • in
 • Categorie: ,
 •  90.000 Nederlanders met kampen zeer ernstige klachten  10-12-2023  Demissionair minister van Volksgezondheid Ernst Kuipers gaat geen extra geld vrijmaken voor behandelcentra en behandelingen voor post-COVID patiënten. Hij zegt dat in een gesprek met Kassa, dat in de uitzending van zaterdag 9 december uitgebreid aandacht besteedt aan de ziekte waarbij zo’n 90.000 Nederlanders met zeer ernstige klachten kampen. Lees hier meer: https://www.bnnvara.nl/kassa/artikele...  1 reacties :

  Anoniem zei

  Dus eerst de prikken zo goed als verplicht stellen en na die giftige bende geprikt te hebben niet thuis geven als minister?
  De longcovid patiënten in mijn omgeving waren allemaal geprikt compleet met alle boosters. Longcovid is overigens een verzamelnaam voor diverse bijwerkingen van de vaccins want Hugo de Jonge heeft altijd beweerd dat 2 vaccinaties zouden beschermen tegen Covid, dus dat is dan niet zo..
  KRO/NCRV dus staatsomroep: 2. Welke klachten horen bij Long Covid?
  De klachten die patiënten met Long Covid ervaren verschillen enorm: de één heeft verschrikkelijke hoofdpijnen, de ander blijft maar buiten adem, weer een ander ruikt niks of alleen vreemde dingen, en bijna allemaal klagen ze over grote vermoeidheid. De tien meest voorkomende klachten volgens een peiling van Longfonds onder 1864 mensen met langdurige klachten na corona (3 tot 12 maanden na de besmetting) zijn: vermoeidheid, concentratieverlies, kortademigheid, hoofdpijn, spierpijnen, geheugenverlies, druk op de borst, brainfog (hersenmist), duizeligheid en pijn tussen de schouderbladen.

  Een reactie posten