Knettergekke Boris Johnson overwoog militaire invasie in Nederland voor vaccins

Datum:
 • maandag 4 december 2023
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Dit verhaal werpt een nieuw licht op de wanhopige en roekeloze mentaliteit van Johnson tijdens de coronacrisis.  4-12-2023  Knettergekke Boris Johnson overwoog militaire invasie in Nederland voor vaccins


  De berichtgeving van Hart van Nederland over de voormalige Britse premier Boris Johnson en zijn overweging om militair in te grijpen in Nederland om vaccins van het virus waar wij van Big Techbedrijven de naam niet van mogen noemen te bemachtigen, zijn niets minder dan verbijsterend. Dit verhaal, dat klinkt als een plot uit een slechte James Bondfilm, werpt een nieuw licht op de wanhopige en roekeloze mentaliteit van Johnson tijdens de coronacrisis.


  Het idee om een Nederlands bedrijf te overvallen voor 5 miljoen doses AstraZeneca-vaccins, die de EU volgens hem 'gestolen' had, getuigt van een ongekend niveau van onbeschaamdheid en immoreel gedrag. Het is de ultieme illustratie van hoe Johnsons regering, in een wanhopige poging om hun falende gezondheidsbeleid te redden, bereid was om alle diplomatieke en ethische grenzen te overschrijden.  Dit roekeloze plan, dat uiteindelijk niet werd uitgevoerd dankzij het ingrijpen van diplomaten, zou desastreuze gevolgen hebben gehad voor de internationale betrekkingen en de reputatie van het Verenigd Koninkrijk. Johnsons overweging om militaire middelen in te zetten voor een dergelijke operatie laat zien hoe ver hij bereid was te gaan in zijn machtsstrijd met de EU. 


  Deze onthulling, net nu Johnson voor een commissie verschijnt om zijn coronavirusbeleid te verdedigen, werpt een nog donkerdere schaduw over zijn reeds bevlekte nalatenschap. Dit verhaal van een mogelijke militaire operatie tegen Nederland voor vaccins is niet alleen een dieptepunt in zijn premierschap, maar ook een dieptepunt in de Britse politiek.


  (Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we klaar met deze gekkigheden in ons immigratiesysteem! Ter Apel wordt totaal overlopen door nepvluchtelingen die zich afgrijselijk misdragen. Hier moet iets aan gebeuren. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons deze walgelijke praktijken te ontmaskeren.


  Het vermeende plan van de toenmalige Britse premier Boris Johnson om militair in te grijpen in Nederland voor coronavaccins is een zoveelste bewijs van de chaos en het wanbeleid dat we hebben gezien van een leider die zichzelf ziet als een moderne Churchill, maar in werkelijkheid meer weg heeft van een tweederangs komediant. Het idee dat Johnson zelfs maar overwoog om een bondgenoot als Nederland te overvallen voor vaccins, is een absolute aanfluiting van elke vorm van internationale diplomatie en samenwerking.

  DDS


  0 reacties :

  Een reactie posten