Kijktip! Showproces tegen Gideon van Meijeren: Een politieke heksenjacht van de eerste orde!

Datum:
 • donderdag 21 december 2023
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Deze zaak tegen Van Meijeren is een politiek showproces, bedoeld om een onwelgevallige politieke stem het zwijgen op te leggen.


  DDS 20-12-2023


  Kijktip! Showproces tegen Gideon van Meijeren: Een politieke heksenjacht van de eerste orde!  In wat enkel beschreven kan worden als een politieke heksenjacht, is het proces tegen FVD-Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren van start gegaan. Deze rechtszaak is niets minder dan een schaamteloze poging om een dappere volksvertegenwoordiger monddood te maken, een aanval op de vrijheid van meningsuiting en een gitzwarte bladzijde in de Nederlandse rechtsstaat.
  Laten we de feiten onder ogen zien: Van Meijeren wordt aangevallen voor zijn uitspraken als parlementariër. Dit is een directe aanval op de kern van onze democratie. Waarom wordt hij vervolgd? Omdat hij durft te zeggen wat velen denken maar niet durven uitspreken? Omdat hij een luis in de pels is van de gevestigde orde?
  De afwijzing van zijn verzoek om deskundigen te horen bij de inhoudelijke behandeling van zijn zaak door de rechtbank is een schrijnend voorbeeld van hoe scheef dit proces loopt. Het lijkt erop dat het Openbaar Ministerie, dat hem onjuist en onvolledig citeert en het beeld van de werkelijkheid manipuleert, erop uit is om koste wat kost een politieke tegenstander uit te schakelen.
  Dit proces tegen Van Meijeren volgt dezelfde kwalijke trend als het proces tegen Richard de Mos. Het OM lijkt niet te leren van zijn fouten en blijft doorgaan met het vervolgen van politici op basis van flinterdunne, zo niet verzonnen, beschuldigingen. Waar is de roep tot geweld waar Van Meijeren van beschuldigd wordt? Nergens te vinden. Het OM construeert een valse werkelijkheid, en men moet zich afvragen of er achter de schermen niet wordt gepusht om deze vervolging door te zetten.
  (Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
  Deze zaak tegen Van Meijeren is een politiek showproces, bedoeld om een onwelgevallige politieke stem het zwijgen op te leggen. Het is een aanval op alles waar onze democratie voor staat. Het is tijd dat we ons uitspreken tegen deze schandalige manipulatie en misbruik van het rechtssysteem. Deel deze video, laat je horen en sta op voor onze rechten en vrijheden. Laat dit politieke showproces niet onopgemerkt blijven!

  1 reacties :

  Anoniem zei

  En de politiek partijen maar zeuren over "in strijd met de grondwet van de PVV" . Misschien dat die roeptoeters eens kunnen gaan controleren bij de Rechterlijke Macht want dat is een aanfluiting op de Democratie en dat heeft helemaal niets meer te maken met Onafhankelijke Rechtsspraak.
  Het is in Nederland een zooitje wat gecreëerd is door VVD, CDA, vooral D'66 en de schijnheilige Christen Unie.

  Een reactie posten