Blommestijn spreekt harde waarheid uit over Nederlandse financiering van klimaatfondsen

Datum:
 • vrijdag 1 december 2023
 • in
 • Categorie:
 •  Het is werkelijk te absurd voor woorden


  DDS 1-12-2023


  Blommestijn spreekt harde waarheid uit over Nederlandse financiering van klimaatfondsen


  Het is werkelijk te absurd voor woorden: Raisa Blommestijn, die deze klimaattop in Dubai juist eens grondig onder de loep nam, heeft de waanzinnigheid ervan uitgesproken. En terecht.

  We kunnen ons allen voorstellen hoe de Nederlandse vertegenwoordigers tijdens de klimaattop in wuivende palmbomen staan, terwijl ze beloven om nog meer van onze hard verdiende belastinggeld te shoppen. Op een of andere manier is er een fonds bedacht om landen die zogenaamd getroffen worden door 'klimaatverandering' te ondersteunen. Toevallig zijn al deze landen weer derde wereldlanden.
  Volgens Blommestijn is dit slechts een manier om ons nog meer geld te ontfutselen: "Nederland zou geen cent in dat fonds moeten storten." En waarom ook? Waarom zijn wij degenen die altijd maar moeten betalen als een land in de problemen komt? Heeft iemand in Den Haag al eens gekeken naar de levensstandaard van de leiders van die landen?
  Vaak leven zij in ongekend luxe. Pracht en praal op monumentale schaal, terwijl hun inwoners creperen. Als ze niet eens hun eigen geld goed kunnen besteden, waarom zouden we dan verwachten dat ze ons geld wel goed zullen besteden?
  Waarom zou Nederland uiteindelijk altijd de rekening op zich nemen voor het falende economisch beleid van andere landen? Inderdaad, dat is de startvraag. En we hebben nog geen goed antwoord.
  (Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
  Het wordt hoog tijd dat dit soort praktijken eens onder de loep worden genomen en dat er een einde komt aan dit soort frivole uitgaven. Hierin zien wij een mooie taak voor Ongehoord Nederland weggelegd. Hoe dan ook, het is verfrissend om iemand zoals Blommestijn de harde waarheid te horen uitspreken. Dit soort recht-voor-zijn-raap doen-de-eye-opener is wat we nu nodig hebben!

  0 reacties :

  Een reactie posten