Artificiële intelligentie

Datum:
 • zaterdag 2 december 2023
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Actie – Reactie derhalve!  Artificiële intelligentie


  (Door: Drs. E.N. Schilder)

  Henry Kissinger is overleden. Ik hoop dat hij in vreselijke pijn is gestorven en niet vredig in heeft mogen slapen. Kissinger is namelijk bij uitstek een van de – als mens volledig mislukte! – in-en-in slechte psychopaten zonder ook maar enig menselijk gevoel (eigenlijk is dit pleonasme). Kissinger is tevens de pseudo-vader van Klaus Schwab, die eveneens elk menselijk gevoel ontbeert. En datzelfde geldt voor al zijn in regeringen ‘gepenetreerde’ discipelen als: ‘Frau’ Merkel, Rutte, Kaag, Trudeau, Sunak, Macron etc. etc. die de wereld momenteel in hun machtsgreep hebben.

  De machtsstrijd tussen Amerika en China wil men zelfs laten verlopen door AI-gestuurde wapens… Nu is er geen enkel wapen mensvriendelijk, maar als dergelijke gevoelloze, door empathie-loze ‘mensen’ ingeregelde systemen voor de mens gaan beslissen, is de rede ver te zoeken. Het is een aardig opstapje naar waarom AI tegenwoordig overal in de mainstream media zo wordt aangeprezen. Namelijk omdat ‘Herr’ Schwab daar een groot voorstander van is, omdat het precies ‘voorspelt’ en zal doen wat hij erin heeft laten verwerken. Men wil AI derhalve de beslissingen over u als mens laten nemen. AI gaat derhalve beslissen over leven en dood zonder ook maar enige empathie.

  De voorproefjes in het gewenningsproces ziet u reeds terug bij de vleesgeworden, menselijk gevoel ontberende WEF-infiltranten. Zowel met de corona maatregelen als met de ‘vaccinatie’ DWANG werd ‘beleid’ gemaakt en uitgevoerd door volstrekt empathie-loze ‘mensen’ die ons zien als hackbare dieren. En exact zó zijn we ook behandeld! … door de RIVM/OMT-dierenartsen onder aanvoering van Hugo de Jonge, waarvan ik in eerste geval dacht dat hij een psychopaat was, net als Rutte dat is.

  Echter zijn gedrag (en ook dat van Kaag) van de afgelopen jaren relativerend, schaar ik De Jonge en Kaag eerder onder de sociopaten. Sociopaten zijn eveneens zeer bedreven manipulatoren, maar werken dwangmatig en zijn impulsief. Net als psychopaten hebben zij weinig aandacht voor de risico’s of consequenties van hun acties. Het grote verschil tussen psychopaten als Schwab en Rutte en sociopaten als De Jonge en Kaag is echter dat zij geestelijk veel instabieler zijn en zeer gemakkelijk geïrriteerd, agressief en boos worden, en niet zelden met rancuneuze of gewelddadige tegen’maatregelen’.

  Overigens heeft men het in België nu voor elkaar. Waarschijnlijk als proefballonnetje voor de rest van Europa, maar de rechter heeft de stad Brussel – op last van absurd hoge boetes uiteraard – bevolen minder CO2 (en stikstof?) uit te stoten… Wat dat voor gevolgen heeft voor andere grote steden? Telt u één en één even bij elkaar op en u kunt op twee vingers natellen wat het Nederlandse ‘recht’systeem, voornamelijk bestaande uit GroenLinks en NSDAP66 activistische(!) rechters in Nederland gaan doen. Het totaal uitbannen middels belastingen, boetes en tol van de auto. Of u daar nu van afhankelijk bent voor uw werk of niet… het interesseert ook déze vleesgeworden AI-‘mensen’ geen ruk! Een dergelijk systeem heeft men onder andere in London proberen te installeren. Overal camera’s die u registreren en voor elke rit met de auto een boete van £ 12,50 automatisch thuis sturen. Vijf dagen op en neer naar uw werk een maand lang… dat kost u dan £ 500, – per maand… gewoon omdat u moet werken voor uw inkomen en het openbaar vervoer zowel qua uitermate hoge kosten als rijtijden geen enkele uitkomst biedt naar en van uw werk… Met nog extra boetes als u mantelzorger bent voor uw door de overheid in de steek gelaten ouders, door de mRNA-injecties beschadigde en behulpzame medemens of gewoon uw fysieke banden met uw familie graag wilt behouden.

  Het mooie is echter dat in London een groep actief is die èlke camera die geïnstalleerd wordt weer demonteert en vernietigt of ergens opslaat. Het heeft Sadiq Khan, burgemeester van London inmiddels miljarden aan camera’s gekost in plaats van miljarden aan boete-omdat-u-moet-werken-inkomsten. En laat dat een prachtig voorbeeld zijn voor Nederland waar het middels door de klimaat-psychopaten-sekte ook steeds onleefbaarder wordt. U bent extreem rechts als u uw vrijheid wilt behouden en een normaal leven wilt leiden, maar bent ‘goed’ als u anderen/de hele wereld – uiteraard vanwege het goede (maar gemanipuleerde/leugenachtige) extremistische linkse (communistische/fascistische) doel – ÚW wil wilt opleggen?

  Klimaat-psychopaat kunt u worden… of inmiddels al zijn… Maar hoe groot moet de middenvinger nog worden voor u begrijpt dat ú voor anderen NIET te bepalen heeft hoe ZIJ leven? Extreem rechts…? Het is een slechts op evenwicht en derhalve Yin-Yang gebaseerde tegenreactie op úw extreem linkse dwangmatige gedrag. Actie – Reactie derhalve! Het is NIET zo dat slechts ú de zender bent en wij de ontvanger! Wij zijn nu ook zender geworden en het wordt tijd dat u uw vingers uit de oren haalt en stopt met tralalala zingen! U veroorzaakt het allemaal ZÈLF, maar bent vervolgens verbaasd over de tegenreactie? NWO/VN/WHO/NAVO/EU/WEF: ooit nagedacht over hoe het zover kon komen dat het Romeinse rijk viel…? U bent middels uw (!) gedrag hard op weg hetzelfde voor de EU en de rest van de wereld te bewerkstelligen. Maar ja…

  Door:
  Drs. E.N. Schilder
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten