Zwarte Piet: morele chantage door Jerry Afriyie en KOZP over de rug van kinderen

Datum:
 • maandag 20 november 2023
 • in
 • Categorie: ,
 • Gelukkig hield een kleine gemeente in het Westland de rug recht tegen de vijanden van de Nederlandse cultuur.


  20-11-2023

  Zwarte Piet: morele chantage door Jerry Afriyie en KOZP over de rug van kinderen

  Jerry Afriyie's activistengroepje Kick Out Zwarte Piet (KOZP) is er weer in geslaagd menig Sinterklaascomité door de knieën te dwingen. Gelukkig hield een kleine gemeente in het Westland de rug recht tegen de vijanden van de Nederlandse cultuur.

  Hoezo ‘recht op demonstratie’

  Precies dat was de reden voor KOZP om naar De Lier af te reizen met het vooropgezette plan daar te ‘demonstreren’, lees: het kinderfeest te bederven door Zwarte Piet aan te vallen. Hoe lang moet de Nederlandse bevolking nog accepteren dat onder het mom van ‘recht op demonstratie’ in feite anti-Nederlandse agitatie plaatsvindt, notabene onder politiebescherming? Steeds meer Nederlanders vragen zich af, vooral na de recente extreemlinkse en antisemitische demonstraties voor de terroristen van Hamas: waarom worden dergelijke ‘demonstraties’, die geen ander doel hebben dan dubieus gedachtegoed verspreiden, niet verboden?

  Jerry Afriyie 'controleert' Nederland

  De intentie van de linkse activisten is intussen helemaal niet om te ‘demonstreren’, dat wil zeggen, in de openbaarheid een bepaald standpunt kenbaar maken. Het gaat hun erom een uiting van traditionele Nederlandse cultuur verdacht te maken en actief te bestrijden, waarbij de dreiging met geweld nooit ver weg is. Hoe ver de situatie uit de hand loopt, blijkt het feit dat nieuwsmedia de sabotage door KOZP van intochten van Sint en Zwarte Piet al omschrijven als ‘controleren’, alsof de groep een beoordelingsinstantie is met handhavingsmacht, in plaats van een kwalijke, anti-Nederlandse en extreemlinkse actiegroep onder invloed van de onbeholpen Nederlands sprekende immigrant Jerry Afriyie, die door de rechter in hoger beroep veroordeeld is voor geweldpleging.

  Moet Keti Koti een verplichte feestdag worden?

  Burgers hebben geen keus

  In die context hoeft het niet te verbazen dat zaterdag in De Lier honderden zorgvuldig pikzwart geschminkte Zwarte Pieten klaarstonden om deze woke geestdrijvers van Afriyie te belagen met vuurwerk en eieren. Ook stonden hooibalen, giertanks en containers klaar. Over dat onthaal kun je meewarig het hoofd schudden, maar hebben gewone burgers die pal willen staan voor het recht om hun kinderen in de eigen traditie op te voeden eigenlijk veel keus? Op het moment dat KOZP verschijnt, is de aardigheid van het kinderfeest er eigenlijk al af. KOZP wéét dat en juist daarom zijn ze er. Gesubsidieerd en wel. Het is morele chantage over de rug van Nederlandse kinderen.

  Overheid is zelf ‘fout’

  Morele chantage die in De Lier nu eens niet gelukt is. De politie heeft daar negen mensen aangehouden, met gebruik van schilden en wapenstokken. Dit politiegeweld diende niet om KOZP weg te jagen, maar juist degenen aan te pakken die het voor Zwarte Piet opnemen. Vier mensen zijn gearresteerd op verdenking van vernieling van politiecamera’s. Die waren in de Hoofdstraat opgehangen, maar onklaar gemaakt door ze met purschuim te bespuiten. Opnieuw blijkt daaruit dat steeds meer burgers vinden dat de overheid in de Zwarte Piet-kwestie zelf ‘fout’ is, aan de verkeerde kant is gaan staan. Het politieoptreden, naar verluidt zelf met ‘romeo’s’, als hooligans vermomde agenten, zoals dat in Wit-Rusland en dergelijke landen gewoon is, zal daar zeker geen goed aan gedaan hebben.

  Lees ook: De echte geschiedenis van Zwarte Piet

  KOZP ‘ontstemd’ over autoriteiten

  Hoezeer de als demonstranten vermomde relschoppers van Kick Out Zwarte Piet zichzelf als deel van de gevestigde orde beschouwen, blijkt wel uit het feit dat ze zaterdag hebben laten weten “ontstemd” te zijn over de ruimte die de autoriteiten in De Lier aan de verdedigers van Zwarte Piet geboden hebben. Een gotspe: ze klagen het “terughoudende optreden van de politie” aan tegenover de beweerde “agressie van de menigte”. Ook zijn ze boos omdat de route van de intocht van Sinterklaas en Zwarte Piet op het laatste moment zou zijn verlegd, waardoor KOZP “zijn boodschap alleen kon uitdragen tegenover politie, ME en geweldplegers”. Onder dekmantel van ‘recht op demonstratie’ is KOZP uit een eenzijdig recht op provocatie. Ten overstaan van Nederlandse kinderen die onschuldig kinderfeest komen vieren.

  Laatst bijgewerkt: 20 november 2023 18:34 
  0 reacties :

  Een reactie posten