Zoon van WEF-oprichter roept op tot arrestatie van Klaus Schwab wegens “misdaden tegen de mensheid”

Datum:
 • woensdag 22 november 2023
 • in
 • Categorie: , , , ,
 • De eerste stap in het ter verantwoording roepen van de gloalistische elite is het opheffen van hun diplomatieke onschendbaarheid...


  21-11-2023


  Zoon van WEF-oprichter roept op tot arrestatie van Klaus Schwab wegens “misdaden tegen de mensheid”


  De zoon van de medeoprichter van het World Economic Forum, Hussain Najadi, heeft de misdaden van de mondiale elite aan de kaak gesteld en roept nu op tot de arrestatie van Klaus Schwab en andere WEF-managers, Bill Gates, de leiding van de WHO en Big Tech- en Pfizer-managers, schrijft Thepeoplesvoice.

  Pascal Najadi is de zoon van Hussein Najadi, een bankier die samen met Klaus Schwab in 1971 het World Economic Forum oprichtte en er 10 jaar later mee stopte omdat hij walgde van Schwabs dystopische visie op de toekomst van de mensheid.

  Pascal Najadi zegt dat hij en zijn moeder nu aan het sterven zijn door het Covid-vaccin, dat hij “vergif” noemt en dat door de globalistische elite aan de mensheid is opgedrongen.

  Najadi werkt uitgebreid samen met aanklagers in de misdaden tegen de mensheid zaak tegen sleutelfiguren van de globalistische elite, waardoor het World Economic Forum, de VN en de WHO zich zorgen maken dat hun diplomatieke immuniteit op het punt staat te worden ingetrokken en arrestatiebevelen worden uitgevaardigd.

  De jongere Najadi heeft een goede staat van dienst als het gaat om het ten val brengen van globalistische tirannen. Hij was de man die een rechtszaak startte tegen de Zwitserse premier Alain Berset wegens liegen over Covid-vaccins, wat leidde tot zijn aftreden in juni van dit jaar.

  Najadi is niet tevreden met het omverwerpen van de Zwitserse premier en heeft zijn zinnen gezet op de echt grote vissen bij de VN, Gavi, het WEF en de WHO.

  De eerste stap in het ter verantwoording roepen van de gloalistische elite is het opheffen van hun diplomatieke onschendbaarheid door de Zwitserse regering, zodat ze gearresteerd kunnen worden, volgens Najadi, die zegt dat “de duivel in Genève woont”.

  Bekijk de volledige reportage hier:


  Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  GREAT RESET DOS

  3 reacties :

  Anoniem zei

  Zo langzamerhand beginnen steeds meer mensen te begrijpen dat ze dag in dag uit voor de gek worden gehouden door WEF, WHO, NAVO, EU. Vreemd ook dat Rutte en zijn medeschuldigen verdragen sluiten met particuliere organisaties zoals WHO en WEF zonder daarmee de Kamer te informeren. Illegaal, natuurlijk is dat illegaal en bovendien is dat strafbaar. Als de misdaden van Rutte ooit nog eens strafbaar worden gesteld dan zien we deze smeerlap nooit meer in het openbaar.

  Paul P. Veenstra zei

  Er is helemaal geen virus. Niet kunnen vinden door 394 zeer gerenomeerde lab´s wereldwijd. Conclusie: COVID -19 virus bestaat niet! Covid-19 is uitsluitend te vinden in de vaccins. Is als een testmethode gepatenteert in 2015. Testmethode is niet bekend. Termijn tijdelijke toepassing is niet meer geldig. Verder gebruik is onwettig. Samenstelling vaccins: tot 27 zeer gevaarlijke pathogenen die een lijst hebben opgeleverd van reeds 1.264 aan clinische manifestaties incl. de dood. Alle regeringen wisten op voorhand waar zij mee bezig zouden zijn. DE VIRUS wetgeving bepaald o.a. dat een vaccin alleen dan mag worden toegepast als er geen adequate geneesmiddelen zijn die meer effect hebben. Daarom zijn WERKELIJK effective geneesmiddelen zoals IVERMEVTINE en HCQ in de jaren 2017 en 2018 voor dat COVID-2019 op de markt verscheen als vaccins reeds op voorhand uit de heel de westerse wereld uit de schappen gehaald en als onbruikbaar en VERBODEN verklaard. IVERMECTINE staat bovenaan op de lijst van de WHO bij de beste medicijnen voor de mens en heeft de NOBELPRIJS voor het beste medicijn voor de mens in 2015. COVID-19 = VACCINS

  Dekker zei

  Paul P. Veenstra, uw uitleg is bij veel nuchter denkende mensen bekend, maar het is vechten tegen de bierkaai om dit andere mensen aan hun verstand te brengen want de schapen willen de uitleg gewoon niet geloven. Er zijn inmiddels in dit najaar al bijna weer 2 miljoen ouderen gevaccineerd, de oversterfte loopt gelijk met het aantal gevaccineerden fors op, maar de idioten blijven zich laten prikken. Alleen al bij het lezen van de bij de uitnodiging gevoegde brief, zal een normaal denkend mens in lachen uitbarsten, zoveel leugens en onzin staan er in. Dat is momenteel "onze" Overheid.
  Het is als het dragen van een dure spijkerbroek met scheuren en gaten, als je de mensen kunt laten geloven dat het mooi is kun je ze alles laten geloven.

  Een reactie posten