Vandaag om 15.00 uur breaking news over de COVID-vaccinaties tijdens persconferentie

Datum:
 • dinsdag 21 november 2023
 • in
 • Categorie:
 • Vandaag om 15.00 uur breaking news...


  Robin de Boer 21-11-2023


  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 01:07


  Zie HIER de uitzending

  Vandaag om 15.00 uur breaking news over de COVID-vaccinaties tijdens de persconferentie van Europarlementariƫr Marcel de Graaff (FVD) in Straatsburg. Het gelijk van zijn partij wordt nu zwart op wit bevestigd door het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA).

  Afgelopen maand heeft hij met een aantal collega’s een brief gestuurd naar het EMA waarin hij vragen heeft gesteld en uitleg heeft gevraagd over de coronavaccins.

  Volledig gelijk

  “We hebben inmiddels een brief binnen die een heleboel zaken verduidelijkt,” zegt De Graaff. “Ik kan u zeggen: het is vernietigend voor het vaccinatiebeleid dat in Nederland gevoerd is.”

  Alle details komen tijdens de persconferentie boven water. “Dan zult u zien dat Forum voor Democratie met haar kritiek op het vaccinatiebeleid volledig gelijk had en volledig gelijk krijgt van het EMA,” aldus het Europarlementslid.

  Je kunt de persconferentie hier live volgen. Zie HIER

  Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

  NineForNews.nl

  1 reacties :

  Anoniem zei

  De media melden breed dat iemand n knopje op z’n fiets zet om niet meer te trappen maar n mogelijke poging tot doodslag of genocide en gebaseerd op feiten blijft stil op de verkiezingdag……!!!!!

  Een reactie posten