Tweede Kamerfracties Draaien Artsen De Duimschroeven Aan: Politiek Legt Kritische Artsen Het Zwijgen Op

Datum:
 • donderdag 2 november 2023
 • in
 • Categorie: ,
 • In de aanloop naar de verkiezingen wordt er veel gesproken over standpunten, beloften en toekomstplannen.


  doorMark Jongeneel 1-11-2023


  Maar laten we ons niet verblinden door de kleurrijke brochures en glanzende beloftes. De échte kleur van politieke partijen zien we in hun stemgedrag. Daarom duiken we vandaag in de stemming over een bijzonder onthullende motie van Pepijn van Houwelingen (FVD): over de bescherming van de vrije meningsuiting van artsen.


  Het voorval is tekenend: de meerderheid van de Tweede Kamer heeft tegen een motie gestemd die de inspectie opdroeg om te stoppen met het berispen, beboeten en anderszins vervolgen en de mond snoeren van artsen louter en alleen vanwege hun mening.


  Onze artsen, die de Hippocratische eed hebben afgelegd om ten dienste te staan van hun medemens, worden door de politiek aan banden gelegd. Hun belofte om gezondheid te bevorderen en lijden te verlichten, wordt vertrapt door politieke belangen. Het promoten van prikken en het verbieden van bewezen medicijnen gaan voorbij aan de keuzevrijheid en gezondheidsbelangen van de patiënt.
  Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.

  Deze stemming openbaart een harde waarheid: onze vertegenwoordigers in de Tweede Kamer zijn bereid om kritische artsen het zwijgen op te leggen en patiënten de vrije keuze in gezondheidszorg te ontzeggen. Het is een schande dat politieke belangen boven de eed van Hippocrates worden gesteld. Als kiezer heb je nu een helder inzicht in wat deze partijen echt voorstaan. Gebruik deze kennis om tijdens de verkiezingen een weloverwogen keuze te maken. Want laat één ding duidelijk zijn: stemgedrag liegt niet.
  DDS


  0 reacties :

  Een reactie posten