The Trueman Show #146 Thierry Baudet 'Wel of niet stemmen?'

Datum:
 • donderdag 16 november 2023
 • in
 • Categorie: ,
 • Zijn we op weg naar een derde wereldoorlog?   The Trueman Show #146 Thierry Baudet 'Wel of niet stemmen?'


  16-11-2023  Onze content is voor iedereen beschikbaar op www.thetruemanshow.com. Ook is deze aflevering voor That’s the Spirit members te zien op www.thatsthespirit.nu. Vind je het tof wat we doen? En wil jij ons helpen (door)groeien? Via de website kan je een financiĆ«le bijdrage doen. Vergeet ook niet om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief via www.thetruemanshow.com. Zo blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen. Dank jullie wel voor jullie steun. Jullie maken The Trueman Show en onze groei mogelijk!

  Deze week in de podcast: Thierry Baudet. Thierry is de politiek leider van Forum voor Democratie en noemt zichzelf 'founder of the most energetic anti-globalist movement of our time'. Met zijn controversiĆ«le meningen wordt hij al jaren lang afgeschilderd als 'radicaal' en 'gevaarlijk'. Thierry is een van de weinigen die zich durft uit te spreken tegen de agenda die zich uitrolt in de Tweede Kamer en weet daarmee veel mensen achter zich te krijgen. Met de aankomende verkiezingen in zicht is het hoogtijd om Thierry weer langs te laten komen. In deze aflevering haakt Thierry in op het filmpje dat Jorn deze week op zijn socials plaatste. Hierdoor ontstaat er een eerlijk en open gesprek over het wel of niet stemmen, waarbij respect voor elkaars mening centraal staat. Ook komen de verkiezingen in Amerika aan bod. Zo stelt Thierry dat het presidentschap van Trump is gekaapt door de deepstate en geeft hij zijn mening over presidentskandidaat Robert F. Kennedy. Ook blijven de Club van Rome en de Rockefellers niet onbesproken. Wat zijn de volgende plannen? Zijn we op weg naar een derde wereldoorlog? En hoever slaan we nog door in het transhumanisme? Tot slot: voor de Members van That´s the Spirit is er de extra rubriek waarin Thierry antwoord geeft op de kijkersvragen (te zien op thatsthespirit.nu). Veel kijk- en luisterplezier!

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Ik sta er net zo in als Jorn. Ik heb officieel mijn stem mandaat opgezegd. Ik ben lid van Forum voor Democratie maar ga toch niet stemmen.
  Ik heb de verantwoordelijkheid over mijzelf genomen. Ik spaar mijn eigen pensioen, ik heb zoveel mogelijk de lijntjes doorgeknipt met overheden en belastingen. Ik heb altijd geweten dat de EU al op 10 augustus 1944 is opgericht in Straatsburg om naar een vierde rijk te werken. In 2000 heb ik al mijn spaargeld omgezet in goud wat toen op €285,- stond. Het eerste wat ik gedaan heb is in snel tempo mijn hypotheek aflossen. Ik wil geen hypotheek of leningen, ik wil onafhankelijk zijn. Ik heb in huizen belegd tot 2017 en ben toen alles gaan verkopen en heb al dat geld belegd in fysiek goud en zilver. Ik heb mijn eigen appartement verkocht en van de overwaarde een prachtig huis gekocht in Hongarije met 3000m2 grond. Ik heb geen last van inflatie door mijn belegging in goud en zilver. Ik kan voor mijn eigen veilige voedsel zorgen. Omdat ik geen hypotheek of leningen heb zijn mijn vaste lasten €75,- voor gas, water, electra, internet. Tank eens per maand voor €18,- mijn gastank vol, wegenbelasting in de lpg prijs. Beetje geld voor aanvulling mijn voedsel en heel af en toe wat geld voor kleding. Ik weet zeker dat mijn vaste lasten in totaal niet boven de €250,- per maand zijn. Ik heb alleen AOW en houdt daar 75% van over. Op deze manier heb ik niets met de Roverheid te maken ... neem je vrijheid terug !!!

  Een reactie posten