Partij Omtzigt wil Nederlandse veestapel versneld inkrimpen met een “Knock-Out Plan”

Datum:
 • donderdag 9 november 2023
 • in
 • Categorie: ,
 • “Dit plan overtreft elk Nederlands voorstel”, stelt kandidaat Kamerlid en beoogd landbouwwoordvoerder voor NSC, Harm Holman.


  4-11-2023

  De partij van Omtzigt presenteert het plan in ‘het streven naar een duurzame toekomst’. ‘Duurzaam’ is een modewoordje dat letterlijk niks betekent, maar overal voor ingezet wordt. Het heeft net zoveel waarde als ‘inclusief’ en ‘verbindend’.

  Boerderij.nl meldt:

  ‘Snelle krimp veestapel met een knock-out-bod’

  Welke krimppercentages denkt u aan?

  “In de eerste fase, dus tot 2026 een reductie in dieraantallen van 10% bij melkvee, 25% bij varkens. Voor vleeskalveren willen we overgaan op dierrechten, want daar kan nu nog gegroeid worden. Daarvan willen we 40% opkopen in die twee jaar.”

  Opkopen is een eufemisme voor onteigenen.

  En de keuze voor varkens lijkt niet op toeval te berusten, want even later komt de aap uit de mouw.

  Dat betekent veel opkoop in Brabant, iets minder in Twente en de Achterhoek, nauwelijks iets in Zeeland. Door al deze opkopen komt voldoende stikstofruimte beschikbaar voor legalisering van de PAS-melders, daarna voor de bouw en infrastructuur. Nederland komt erdoor van het slot.”

  Wat een toeval dat die ‘stikstofruimte’ precies overeenkomt met het gebied dat Nederlands aaneengesloten betonnendozen distributiecentrum voor heel Noordwest-Europa moet worden en al deels is.

  De multinationals willen hun distributiecentra niet in Zeeland bouwen, maar langs de as Rotterdam-Duitsland, in Brabant dus. Het is wel duidelijk waar ruimte voor gemaakt moet worden.

  Terwijl ‘Lientje’ op twitter niet anders doet dan tegen Omtzigt ‘oprijden’ als een loops hondje, moet ze dit even ‘triomfantelijk’ retweeten:

  Het is waarschijnlijk te laat voor Lientje, want Dönmeh-Dilan Zegerius, de Eucalypta van de VVD, heeft aangekondigd met Timmermans en Omtzigt te willen. Misschien halen die drie samen niet een meerderheid, en mag ze alsnog meedoen, maar wat boeit het.

  Het is allemaal hetzelfde eeuwige oude partijkartel. Het is de vloek van de ‘democratie’ dat buitenlandse machten de inrichting van ons land bepalen. En het wordt met de dag lelijker, met de dag voller en er wonen met de dag minder Nederlanders en meer buitenlanders.

  In Noord-Korea wonen alleen Noord-Koreanen, in Wit-Rusland alleen Wit-Russen, en die landen worden ook niet omgeploegd om te veranderen in één groot betonnen distributiecentrum voor het internationale grootkapitaal, maar ja, dat zijn dictaturen en dat moeten we niet willen natuurlijk.


  Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

  Telegram: t.me/dissidenteen


  BBB wil je trouwens ook opsluiten in 15-minuten-steden en de boeren onteigenen, maar ik neem aan dat dat bekend is.

  0 reacties :

  Een reactie posten