Omtzigt CONFRONTEERT liegende Yesilgöz! 'Je weet dat dit niet waar is!'

Datum:
 • dinsdag 21 november 2023
 • in
 • Categorie: , , ,
 •  Omtzigt CONFRONTEERT liegende Yesilgöz! 'Je weet dat dit niet waar is!'  21-11-2023


  Omtzigt CONFRONTEERT liegende Yesilgöz! 'Je weet dat dit niet waar is!'  3 reacties :

  Anoniem zei

  Dilan Yesilgöz is een VVD wolvin in schaapskleren, ze is begonnen als lid van de SP, daarna PvdA en toen lid bij de communisten van Groen Links. Daarna lid van de VVD, de partij die er geen bezwaar tegen heeft om veroordeelde terroristen een belangrijke functie te geven.
  Voor wie meer wil weten over deze onbetrouwbare dame: https://www.businessinsider.nl/dilan-yesilgoz-boegbeeld-vvd-opvolger-rutte-minister-justitie/

  Anoniem zei

  Dilan Yesigoz is de vrouwelijke reïncarnatie van Rutte en misschien als Turkse Islamiste? nog wel een graadje erger. Als voormalig socialiste, lid van SP, PvdA en GL is ze absoluut onbetrouwbaar. Kennelijk neemt de VVD het niet zo nauw met haar leden waaronder een veroordeelde terroriste en nu weer een dame die eerst alle socialistische partijen heeft gehad en waarvan we nu moeten geloven dat het een democratische vertegenwoordiger is, met een moeder die directeur is van de Vluchtelingen Organisatie Nederland die openstaat voor de import van 1/2 Afrika?

  Dekker zei

  Deze Turks Islamitische dame van de VVD met een recent verleden als Extreem Linkse Politica, maakt zonder 1 enkele onderbouwing een collega Politicus uit voor "Onwelriekende Reuzel". Hiermee geeft "mevrouw" Yesilgoz aan weinig of geen opvoeding genoten te hebben. Het is vreemd dat een partij als de VVD, waarvan altijd gedacht werd dat haar leden wel een fatsoenlijke opleiding en opvoeding genoten hebben toch nog zoveel aanhangers heeft. In ieder geval zou een welopgevoed mens zich niet meer thuis voelen met een dergelijke extremiste als lijsttrekker.

  Een reactie posten