Europees Geneesmiddelenbureau (EMA): Corona-vaccinatie heeft overdraagbaarheid nooit verhinderd

Datum:
 • dinsdag 28 november 2023
 • in
 • Categorie: ,
 •  

  Het argument dat gevaccineerden overbrengingen zouden verhinderen, was een leugen

  Europees Geneesmiddelenbureau (EMA): Corona-vaccinatie heeft overdraagbaarheid nooit verhinderd


  (Vertaling: E.J. Bron)

  Het argument dat gevaccineerden overbrengingen zouden verhinderen, was een leugen

  Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA): “Ze hebben inderdaad gelijk wanneer ze er op wijzen dat Covid-19 vaccins nooit ter verhindering van de overbrenging van de ene persoon op de andere zijn toegelaten.”

  Tijdens de corona-pandemie werden vaccinatiecritici en vaccinatie-tegenstanders door de politiek en de mainstream media enorm onder druk gezet. Ongevaccineerden stonden blootgesteld aan sancties. Als reden werd aangegeven dat men met de vaccinaties de verbreding van het virus zou willen stoppen. Ongevaccineerden werden als onsolidair belasterd.

  Maar nu blijkt steeds meer dat de mRNA-corona-vaccins er helemaal niet voor bedoeld waren om de overbrenging te stoppen, maar het eigen lichaam voor een zwaar verloop te beschermen.

  Dat heeft zelfs het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) in een brief van 18 oktober tegenover EuroparlementariĆ«rs toegegeven [zie bericht “Weltwoche”]:

  “U heeft inderdaad gelijk wanneer u er op wijst dat Covid-19-vaccins niet ter verhindering van de overbrenging van de ene op een andere toegelaten zijn.”

  De indicaties zouden “alleen ter bescherming van de gevaccineerde personen zijn voorzien”, zegt men verder.

  In de beoordelingsrapporten van de EMA over de toelating van de vaccins werd er bovendien “op gewezen dat er geen data over de overdraagbaarheid beschikbaar zijn.”

  Bron:
  freiewelt.net

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbronwordpress.com)

  1 reacties :

  Anoniem zei

  In veel landen zijn ze al een stuk verder met hun conclusie als het EMA. Daar zullen koppen gaan rollen en als het balletje eenmaal gaat rollen dondert de hele politieke en medische wereld in elkaar. Ook artsen die een eed gezworen hebben geven blijk van een misdadige inslag door deze troep, ook wel Corona vaccins genoemd, 'te promoten.

  Een reactie posten