Deze Maleisische arts wil even iets kwijt over het zogenaamde ‘vaccin’

Datum:
 • vrijdag 24 november 2023
 • in
 • Categorie:
 • Het is geen vaccin, maar gentherapie,....  Robin de Boer 24-11-2023


  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 02:12

  Er is misinformatie verspreid over de zogenaamde ‘coronavaccins’. Dat zei de Maleisische arts Satvinder Singh in de Lesung Batu Medic Show.

  Het is geen vaccin, maar gentherapie, benadrukte dr. Singh. Hij vermoedt dat men ervoor gekozen heeft om het woord ‘vaccin’ te gebruiken omdat gentherapie veel mensen zou afschrikken. De fabrikanten mochten het woord ‘vaccinatie’ gebruiken, terwijl daar helemaal geen sprake van is, aldus de arts.

  “Toen kwamen we erachter dat het vaccin transmissie niet voorkomt. We kwamen er ook achter dat het ziekenhuisopname niet voorkomt. We kwamen er ook achter dat het niet voorkomt dat mensen op de ic belanden. En we kwamen erachter dat het niet voorkomt dat mensen sterven.”

  (Video verwijderd? Klik hier...)

  Waarom gaan ze dan in vredesnaam door met vaccineren?

  “We kwamen er uiteindelijk achter dat het helemaal niets doet,” zei hij. Sterker nog: in het medische tijdschrift The Lancet viel te lezen dat natuurlijke immuniteit beter is dan één of twee prikken.

  “Dat betekent dat mijn natuurlijke immuniteit beter is dan de vaccinatie of gentherapie. Waarom gaan ze dan in vredesnaam door met vaccineren?” vroeg Singh.

  “Ondertussen werken ze aan vaccinaties voor het volgende ‘virus’ dat de kop opsteekt. Daar gebruiken ze dezelfde technologie voor.”

  Hoe kom je daarbij?

  Het is de taak van de toezichthouders om data te verzamelen en landen te waarschuwen bij een dreigende uitbraak, zodat ze zich tijdig kunnen voorbereiden, merkte de arts op.

  Maar het is niet aan de toezichthouders om artsen medische richtlijnen op te leggen en die richtlijnen zomaar te veranderen, voegde hij toe. “Wij weten hoe we virussen moeten bestrijden. Dat doen we al heel lang.”

  De desinformatie en misinformatie die is verspreid, heeft een grote angst gezaaid. Er werd beweerd dat het virus 50 miljoen mensen zou doden. “Hoe kom je daarbij?”

  Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

  NineForNews.nl   

  0 reacties :

  Een reactie posten