Desastreuze peiling: kwart kent iemand die is gestorven door coronavaccins

Datum:
 • zondag 5 november 2023
 • in
 • Categorie:
 • Er moeten koppen rollen  Robin de Boer 4-11-2023

  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 02:07

  Maar liefst een kwart (24%) van de Amerikanen kent iemand die is gestorven door de coronavaccins. Dat blijkt uit een desastreuze peiling. Daarnaast zou bijna de helft van de Amerikanen zich aansluiten bij een groepszaak tegen de vaccinmakers.

  Techondernemer Steve Kirsch vermoedt dat dit nog maar een heel voorzichtige schatting is. Opiniepeiler Rasmussen Reports ondervroeg tussen 26 en 30 oktober 1110 Amerikanen voor het onderzoek.

  Kirsch becijfert op basis van het onderzoek dat 56 procent van de gevaccineerden vaccinatieschade heeft opgelopen en dat zo’n 500.000 mensen zijn gestorven door het coronavaccin. In de VS.

  Er moeten koppen rollen

  Toen er 3000 Amerikanen omkwamen bij de aanslagen in New York was dat groot nieuws. Toen de Amerikaanse overheid 500.000 Amerikanen doodde, bleef het stil en werd er geen onderzoek ingesteld, aldus Kirsch.

  “Dit is het belangrijkste nieuwsverhaal in Amerika op dit moment. Er moeten koppen rollen. Nu. Laat het vingerwijzen beginnen,” schrijft hij op Substack. Hij verwacht dat hierdoor de koers van Moderna en Pfizer zal kelderen. Zelf heeft hij een grote shortpositie genomen.

  Vertrouwelijk

  Waarom is dit volgens Kirsch een voorzichtige schatting? Omdat veel mensen volgens hem niet in staat zijn om vaccinatieschade te herkennen. Hij verwijst naar congreslid Sean Casten, wiens 17-jarige dochter Gwen onverwachts overleed. Hij belde met het kantoor van Casten om te vragen of Gwen gevaccineerd was. Dat is ‘vertrouwelijk’, kreeg Kirsch te horen.

  Ondertussen denkt de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC nog steeds dat er 9 mensen zijn overleden door de mRNA-vaccins.

  Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.


  NineForNews.nl
  0 reacties :

  Een reactie posten