Partij van ‘het politieke WEF-‘liefje’ van Timmermans en Klaver’ Jacinda Ardern keihard afgestraft

Datum:
 • zondag 15 oktober 2023
 • in
 • Categorie: ,
 •  Zaterdag is in Nieuw-Zeeland massaal gestemd voor een regeringswissel.  Robin de Boer 
  15-10-2023
  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 01:55

  Zaterdag is in Nieuw-Zeeland massaal gestemd voor een regeringswissel. De zittende premier Chris Hipkins, die Jacinda Ardern opvolgde, heeft zijn verlies toegegeven.

  De partij van de conservatieve Christopher Luxon heeft ongeveer 40 procent van de stemmen gehaald, gelijk aan 50 zetels. Het parlement telt in totaal 120 zetels.

  “In Nieuw-Zeeland heeft de kiezer gesproken. Het resultaat is een vernietigend oordeel over het coronaterreurbewind van het politieke WEF-‘liefje’ Jacinda Ardern van Timmermans, Klaver en andere totalitaire politieke dwazen op de Omtzigtlijst,” stelt schrijver en docent Hans Siepel.

  Ongrondwettelijk verklaard

  “Dat geeft weer hoop in bange dagen. Ook de andere WEF-vriend-‘dictator’ Trudeau van het links-liberale groene deugfront verkeert in zwaar politiek weer. De Canadezen kotsen hem uit en de hoge raad aldaar heeft zijn groene dictaatplannen gister ongrondwettelijk verklaard,” voegt hij toe.

  Huisarts Frank Peeters reageert: “Zware verkiezingsnederlaag in Nieuw-Zeeland voor de partij van Jacinda Ardern die voornamelijk herinnerd zal worden voor haar uitspraak: ‘Wij blijven uw enige bron van waarheid’.”

  (Video verwijderd? Klik hier...)

  Slecht beleid zal nooit zegevieren

  “Slecht beleid, in de stijl waarvoor George Orwell ooit gewaarschuwd heeft, zal nooit zegevieren. De overheid is er voor de bevolking. En niet voor zichzelf. Stem wijs, ook in Nederland,” zegt auteur en spreker Hans van Tellingen (BVNL).

  Hij denkt dat de ‘neocommunistische plannetjes’ van het WEF niet zullen slagen.

  NineForNews.nl
  0 reacties :

  Een reactie posten