Nieuw Sociaal Contract: Dit staat er in het partijprogramma van Pieter Omtzigt

Datum:
 • dinsdag 24 oktober 2023
 • in
 • Categorie: , ,
 • Er wordt gesproken over het partijprogramma van Nieuw Sociaal Contract.  24-10-2023


   Dit is een fragment uit Zakendoen met presentator Edwin Mooijbroek. Te gast is politiek verslaggever Mats Akkerman. Er wordt gesproken over het partijprogramma van Nieuw Sociaal Contract. Nieuw Sociaal Contract (NSC) is nadrukkelijk een ledenpartij, waarin het gesprek met leden ook centraal staat. Dat zegt Eddy van Hijum, voorzitter van de programmacommissie, bij de presentatie van het verkiezingsprogramma met de titel 'Tijd voor Herstel' van de partij van partijleider Pieter Omtzigt. 'We zijn blij en trots, het was een intensief proces en je kunt het maar één keer goed doen.' Meer horen? Check bnr.nl/zakendoen voor de hele uitzending!

  Thumbnail: Marijn Reichert Heb je meer BNR in je leven nodig? Check dan ook onze podcasts en artikelen: https://www.bnr.nl/ Volg ons ook op andere social media: Instagram: https://www.instagram.com/bnrnieuwsra... TikTok: https://vm.tiktok.com/ZML5nvq2A/ Twitter: https://twitter.com/BNR Facebook: https://www.facebook.com/bnr.nieuwsradio LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bnr-... Download de BNR-app: https://www.bnr.nl/app

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Op 14 jan 2022 plaatst het WEF een artikel met de titel why we need a "NEW SOCIAL CONTRACT " For 21st century . Omzigt IS een WEF poppetje.
  Zijn partij heet heeeeeeeel toevallig "nieuw sociaal contract"
  Als je geen brandstof in de machine gooit stopt hij vanzelf . stop met BELASTING betalen dan stopt de machine
  KEN je recht Je bent SOEVEREIN PUNT.
  Je gedraagt je als slaaf .

  Een reactie posten