“Dit is een spirituele strijd”: Tucker Carlson waarschuwt voor de “anti-menselijke” Nieuwe Wereldorde

Datum:
 • zondag 1 oktober 2023
 • in
 • Categorie: , , ,
 •  "Alles staat op het spel. Wat zouden ze niet doen? Wat hebben ze niet gedaan? Wat zouden ze hierna kunnen doen? Laat uw verbeelding de vrije loop," zegt hij.


  1-10-2023


  Tucker Carlson waarschuwt dat de elite een “meedogenloze, anti-menselijke groep” is en een “geestelijke strijd” voert tegen de mensen van de wereld in de aanloop naar de verkiezingen van 2024, schrijft Newswars.

  Tucker Carlson stelt dat het bewapenen van het rechtssysteem door het establishment in Washington tegen voormalig president Donald Trump een kenmerk is van de “geestelijke strijd” die plaatsvindt in de aanloop naar de verkiezingen van 2024,

  “Ik denk echt dat dit een spirituele strijd is. Er is geen enkele politieke verklaring voor,” vertelde Carlson donderdag aan het publiek van het Intercollegiate Studies Institute.

  “[De Washington elite] is de meest oneerlijke, de meest meedogenloze, de meest anti-menselijke groep waar ik ooit mee te maken heb gehad. En ik heb 35 jaar in Washington gewoond. Ik herken deze mensen en wat ze doen niet eens. Echt niet. Het is zo donker.”

  De voormalige Fox News presentator merkte op dat ondanks alle inspanningen van de Deep State om Trump uit de race van 2024 te halen, “ze nog steeds aan het verliezen zijn.”

  “Ze hebben er alles aan gedaan om met legale middelen – die in feite extra legale middelen zijn, als we heel eerlijk zijn, compleet derdewereldspul – de tegenstander uit de race te halen, en ze verliezen nog steeds,” zei hij.

  En omdat het establishment zijn politieke strijd tegen Trump zo hard aan het verliezen is, voorspelde Carlson dat de verkiezingen van 2024 absoluut niet zullen neerkomen op een krachtmeting tussen Joe Biden en Trump.

  “Dit wordt geen race tussen Joe Biden en Donald Trump,” stelde hij. “Ik durf er mijn geliefde vissershut in Maine om te verwedden dat dat niet gaat gebeuren. Dat gaat niet gebeuren.”

  “Dit zal geforceerd worden. Deze kwesties zullen binnenkort, binnen een jaar, worden afgedwongen,” vervolgde hij. “En de weg van hier tot november 2024 zal gevuld zijn met ontwikkelingen die niemand in deze kamer kon voorzien, dat kan ik u beloven. Dus het gaat zeker heel serieus worden.”

  “Alles staat op het spel. Wat zouden ze niet doen? Wat hebben ze niet gedaan? Wat zouden ze hierna kunnen doen? Laat uw fantasie de vrije loop.”

  “Dus de vraag, de enige die je kunt beantwoorden is, hoe kun je jezelf daarop voorbereiden?” vroeg hij.

  Bekijk de volledige opmerkingen van Tucker:


  Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  GREAT RESET DOSSIER

  0 reacties :

  Een reactie posten