blckbx today #237: Ex-terroriste Sahla uit VVD | ECB stopt renteverhoging | Smeercampagne vredesdemo

Datum:
 • maandag 30 oktober 2023
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Ex-terroriste Sahla uit VVD | ECB stopt renteverhoging | Smeercampagne vredesdemo


  30-10-2023


  Onrust in Den Haag over ex-terroriste Soumaya Sahla, die naar verluidt bijna 100.000 euro zou hebben 'ontfutseld' van VVD-coryfee Frits Bolkestein. Christine Lagarde, President van de Europese Centrale Bank, zegt de rente voorlopig niet te verhogen. De maandelijkse vredesdemonstraties in Amsterdam worden volgens het NRC gesteund vanuit Rusland. Wat is hiervan waar? Dat en meer in blckbx today.


  Maandag 30 oktober 2023


  In de uitzending van vanavond onder andere:

  • Onrust in Den Haag over ex-terroriste Soumaya Sahla, die naar verluidt bijna 100.000 euro zou hebben 'ontfutseld' van VVD-coryfee Frits Bolkestein. Dit resulteerde in het beëindigen van haar VVD-lidmaatschap. Wat klopt er van het verhaal?
  • Christine Lagarde, President van de Europese Centrale Bank, zegt de rente voorlopig niet te verhogen. Een nogal tegenstrijdig bericht in vergelijking met mediaberichtgeving van een aantal weken geleden.
  • Volgens het NRC worden de maandelijkse vredesdemonstraties, op de Dam in Amsterdam, gesteund vanuit Rusland. Wat is hiervan waar?

  Desk: journalist Ab Gietelink, kandidaat-Kamerlid René Dercksen en econome Jelena Postuma
  Presentatie: Sanae Orchi


  Bekijk de uitzending via YouTube


  De Franse overheid heeft videoplatform Rumble verzocht om alle Russische nieuwsbronnen uit te sluiten van haar platform. Als reactie hierop heeft het videoplatform besloten om hun diensten voorlopig niet beschikbaar te stellen in Frankrijk. Dit heeft helaas tot gevolg dat alle blckbx-uitzendingen die via Rumble worden verzorgd niet te zien zullen zien voor kijkers uit Frankrijk.


  Als alternatief kunnen de blckbx today-uitzendingen bekeken worden via het YouTube-kanaal van blckbx.


  blckbx today

  3 reacties :

  Anoniem zei

  Bedankt heer Gietelink voor uw vurig betoog waarin u de nepnieuws aantijgingen van het nrc rioolblaadje wegzet als smaad . Ik als betoger vanaf het eerste uur nodig deze rioolpers uit om dan ook te komen kijken en luisteren . Ik sta u graag te woord . Hartelijke groet , peter .
  P.S demo , elke laatste zondag v.d maand op de Dam om 12.00 uur .

  Anoniem zei

  Ab Gietelink kletst uit zijn nek met de bewering dat iedereen een tweede kans verdient, zeker een veroordeeld terroriste verdient niet de kans die ze van de VVD heeft gekregen. Een tweede kans? iedere militair die afgekeurd werd op S5 kon nooit meer aan het werk bij de Overheid.

  Dekker zei

  De expert uit Leiden die zijn mening gaf over de geweldige Bolkestein was waarschijnlijk niet op de hoogte van :
  wel.nl
  Frits Bolkestein (90) onder bewind geplaatst door kantonrechter
  Artikel van De redactie •
  2u
  Dus niet alleen Ab Gietelink zwetste uit zijn nek over een tweede kans, maar ook Hoogleraar Andreas Kinneging (voor wat het tegenwoordig nog waard is) vertelde grote onzin en was niet op de hoogte van de medische problemen van Frits Bolkestein.

  Een reactie posten