Weekoverzicht met Jeroen en Willem-Week 37

Datum:
 • vrijdag 15 september 2023
 • in
 • Categorie: , ,
 • Jeroen en Willem nemen de week door. 


  15-9-2023


  Zie HIER de uitzending  Natuurlijk aandacht voor de dictatuur. Kamerlid Gideon v Meijeren wordt vervolgd voor opruiing, we konden erop wachten; na het pionieren tegen Engel gooit het regime nu alle remmen los.

  Na JA21 en Bij1 ontploffen PvdD en DENK ook, het maakt de verkiezingen lekker overzichtelijk. Klimaatwaanzin eindelijk ontmaskerd. Het is de zon en een onderwater vulkaan, de mens steekt vooral bossen in de fik en doet aan ontdammen en opzettelijk overstromen. Censuur gaat ook in overdrive: ON van de buis? De dictatuur zou ermee compleet zijn. 

  Internationaal kijken we naar Oekra├»ne, er lijkt wat te schuiven. Agenda 2030 zien we AI de macht grijpen en G20 bekent kleur; de regenboog en One Health.  

  Oude hoed: aandacht voor aerosoltransmissie, 19 mei 2020 was bekend dat alle maatregelen onzin zijn: 1,5 meter, mondkapjes, geen handen schudden gebaseerd op een set van leugens.  

  Demonstraties: XR krijgt een bijzondere behandeling, politie begint te zien dat zij gebruikt worden, OM wederom volledig gekleurd erop. 

  0 reacties :

  Een reactie posten