VRIJWEL ONBEPERKT Een wonderbaarlijk leven

Datum:
 • donderdag 7 september 2023
 • in
 • Categorie:
 • In deze aflevering praat Paul Cliteur met de legendarische doctor Gert Jan Mulder over zijn autobiografische boek "Vrijwel onbeperkt. Een wonderbaarlijk leven"

   
  7-9-2023  In deze aflevering praat Paul Cliteur met de legendarische doctor Gert Jan Mulder over zijn autobiografische boek "Vrijwel onbeperkt. Een wonderbaarlijk leven"

  Het is een bijzonder gesprek met een bijzondere man, een levensgenieter en de Godfather van rechts Nederland. --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! https://cafeweltschmerz.nl/register/ Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/ Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!

  0 reacties :

  Een reactie posten