Ursula von der Leyen: “We hebben een continent gevaccineerd!”

Datum:
 • woensdag 20 september 2023
 • in
 • Categorie: , , ,
 • De voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, gaf woensdag in haar State of the Union-toespraak.....

  19-9-2023


  een opsomming van wat de Europese Unie onder haar leiding heeft bereikt, waaronder deze parel (verwoord in het karakteristieke onidiomatische Engels van de Europese ambtenarij): “We hebben de bouwstenen gelegd voor een gezondheidsunie en geholpen een heel continent – en grote delen van de wereld – immuun te maken.” (Een video van de toespraak vindt u hier, de tekst hier), schrijft Robert Kogon.

  Er wordt geen melding gemaakt van het feit dat de EU het Europese continent grotendeels heeft gevaccineerd met een vaccin – dat van het Duitse bedrijf BioNTech en zijn Amerikaanse partner Pfizer – waarvan de veiligheid en werkzaamheid onbekend waren volgens de voorwaarden van het contract dat de Commissie namens alle EU-lidstaten met de bedrijven heeft gesloten, zoals hieronder te zien is.

  Hier ziet u, ter herinnering, hoe dezelfde passage eruit ziet in de bewerkte versie van het contract dat door de Commissie is vrijgegeven.

  (De ongewijzigde versie, zoals besproken in mijn artikel hier, werd meer dan twee jaar geleden gepubliceerd door de Italiaanse openbare omroep RAI, maar is grotendeels genegeerd, ongetwijfeld niet in de laatste plaats door onderdrukking op social media).

  Er wordt ook geen melding gemaakt van het feit dat in de gepubliceerde resultaten van het klinische onderzoek dat de basis vormde voor de noodvergunning voor het medicijn, expliciet wordt erkend dat het onbekend blijft of het zogenaamde vaccin overdracht van het virus voorkomt.

  Dit ondermijnt natuurlijk de bestaansreden van het “vaccineren van een heel continent”, waaronder grote groepen mensen die zelf vrijwel geen risico liepen op de normaal gesproken milde ziekte, maar wel op de zogenaamd onbekende (destijds) bijwerkingen van het medicijn.

  Tot slot werd er geen melding gemaakt van het feit dat, zelfs als er geen logica voor de volksgezondheid was om “een heel continent te vaccineren”, er wel degelijk een commerciële logica was voor ten minste één EU-lidstaat: namelijk Duitsland. Zoals ik hier in mijn korte geschiedenis van het BioNTech-Pfizer partnerschap heb verteld, steunde de Duitse regering BioNTech niet alleen vanaf het begin, maar sponsorde ze zelfs de oprichting ervan.

  Ursula von der Leyen was zelf lid van de Duitse regering die de oprichting van BioNTech in 2008 heeft gesponsord. Ze was ook lid van de Duitse regering die, na haar overstap naar de Europese Commissie eind 2019, nog eens €375 miljoen aan subsidies zou steken in de ondersteuning van BioNTech’s COVID-19 kandidaat-vaccin.

  Terwijl de rest van de Europese economie leed onder de massale vaccinatie van het Europese continent (“en grote delen van de wereld”) in 2021-2022, ging BioNTech van nul naar €31 miljard winst met een winstmarge van bijna 80% en werd zo de echte motor van de Duitse economische groei (Deze cijfers kunt u hier vinden).

  In misschien niet ongerelateerd nieuws kondigde de Europese Commissie op 1 september, 10 dagen voordat de Amerikaanse FDA een soortgelijke aankondiging deed, aan dat zij het “[XBB.1.5-]aangepaste COVID-19-vaccin van BioNTech-Pfizer goedkeurde voor de herfstvaccinatiecampagnes van de lidstaten”.


  Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  COVID-19 VACCIN DOSSIER

  4 reacties :

  Max Q zei

  Er is dus min of meer een continent vermoord..................

  Anoniem zei

  Ursula von der Leyen heeft er zelf via een schimmige constructie via haar man miljarden aan over gehouden. Openheid van zaken van de door HAAR bestelde "vaccins" is er niet en zal er ook nooit komen. Vergeet nooit dat al die miljarden door ons zijn betaald. Wij zijn de fappentap voor de (bizar) rijke mensen waaronder ook (corrupte) politici.

  Anoniem zei

  De zoveelste sporter is waarschijnlijk het slachtoffer van de vaccinaties.
  "Nathan Van Hooydonck (27) moet stoppen met wielrennen: “Heb ongelooflijk veel geluk gehad”
  Een sporter die vanwege de grote langdurige inspanning niet tijdens het wielrennen, maar in de auto een hartstilstand krijgt, hoe is dat mogelijk?
  Wie gisteren/vanmorgen op BRT de promotie voor de nieuwe vaccins hoorde waarbij zelfs zwangere vrouwen weer aan de prik moesten, kan alleen maar tot de conclusie komen dat deze woordvoerder, gezien de onderzoeken naar de schadelijkheid van de vaccins waar nu zelfs in de bijsluiter staat vermeld dat er kans is op MIOCARDITIS, opgepakt en veroordeeld moet worden want het zijn geen vaccins, het is smerige troep die het immuunsysteem beschadigd. Overigens gaven de overige tafelgasten aan dat ze zich ook weer zouden laten vaccineren.

  Anoniem zei

  De bijsluiter van Pfizer volgens het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA).

  Onder het kopje ‘Bijzondere waarschuwingen en voorzorgen bij gebruik’ staat een verontrustende passage:

  Er is een verhoogd risico op myocarditis en pericarditis na vaccinatie met Comirnaty. Deze aandoeningen kunnen binnen enkele dagen na vaccinatie optreden en deden zich voornamelijk voor binnen 14 dagen. Ze werden vaker waargenomen na de tweede vaccinatie, en vaker bij jongens en jonge mannen. De beschikbare gegevens wijzen erop dat de meeste gevallen herstellen. In sommige gevallen was ondersteuning op de intensive care nodig en er zijn fatale gevallen waargenomen.

  Een reactie posten