Thierry Baudet hakt weer toegewijd in op klimaatwaanzin!

Datum:
 • vrijdag 15 september 2023
 • in
 • Categorie: ,
 • Op naar een toekomst zonder klimaatwaanzin!


  Mark Jongeneel 15-9-2023


   Terwijl de meeste van onze Haagse politici druk zijn met het voorlezen van hun groene sprookjesboeken, zet Thierry Baudet, voorman van Forum voor Democratie, de deur wagenwijd open voor gezond verstand. In een statement vanochtend op platform X gooide hij de knuppel in het hoenderhok: “Het hele klimaatbeleid sláát nergens op. We offeren onze welvaart en natuur op terwijl de rest van de wereld nu vol inzet op industrialisatie.” Klare taal, en precies wat we nodig hebben in de huidige klimaathysterie die Nederland in zijn greep houdt.

  Nu de verkiezingen van 22 november naderen, heeft Baudet de handschoen opgenomen om te strijden tegen de geldverslindende klimaatobsessie die ons land bedreigt. En het is hoog tijd! Zijn oproep is duidelijk: Nederlanders, laat je niet gijzelen door de groene illusionisten die ons land willen reduceren tot een klimaatutopie waar welvaart en groei vloeken in de kerk zijn.

  Hoe is het toch mogelijk dat zoveel van onze landgenoten verblind zijn door de zogenaamde 'degrowth'-agenda? Deze mensen, vaak met een Messias complex, geloven dat zij de wereld kunnen redden door het kapitalistische systeem te ontmantelen. Het zou bijna lachwekkend zijn, als het niet zo'n serieuze impact zou hebben op ons dagelijks leven.

  Maar daar is Baudet die dit groene spook de deur wijst. Terwijl andere partijen meegaan in de stroom van eco-paniek en ons land aan de rand van de economische afgrond duwen, roept Baudet ons op om de waanzin te stoppen en te kiezen voor verstandig, rationeel beleid.

  Het is altijd verfrissend om een politicus te zien die zich niet laat meeslepen door de laatste groene rages en de harde realiteit onder ogen ziet. In plaats van ons land te verkopen aan de hoogste groene bieder, streeft Baudet naar een Nederland waar zowel onze welvaart als het milieu hand in hand gaan.

  (Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we wél hard en uitgesproken. Daarom lees jij DDS graag... maar het betekent ook dat we afhankelijk zijn van jouw steun om DDS overeind te houden. Steun ons! Doneer aan DDS, via BackMe, en help ons altijd uitgesproken, gepassioneerd en fel te blijven.

  Dus, voor degenen onder ons die genoeg hebben van het klimaatalarmisme en verlangen naar een helderder, realistischer toekomstbeeld voor Nederland, is er maar één echte keuze op 22 november. Laat je stem horen, kies voor het gezonde verstand en kleur het rondje onder Forum voor Democratie fel rood bij de kandidaat naar keuze. Op naar een toekomst zonder klimaatwaanzin!

  DDS

  0 reacties :

  Een reactie posten