Omtzigt doet mee in het hele land: 'Ik sta hier te glunderen!'

Datum:
 • dinsdag 26 september 2023
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Pieter Omtzigt heeft zijn kandidatenlijst gepresenteerd voor de Tweede Kamer.  26-9-2023


  Uit ruim 2300 aanmeldingen is een lijst van 44 namen gekomen. Pim Sedee spreekt de partijleider van Nieuw Sociaal Contract na afloop van de presentatie. Abonneer je hier gratis: http://bit.ly/AbonneerTelegraaf Bij De Telegraaf vind je het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Je krijgt alles te weten op het gebied van entertainment, misdaad, geld, verkeer en royalty. Ook delen wij de meest opmerkelijke video's die je niet gemist moet hebben. Wil je meer (exclusieve) video's? Meld je dan hier aan voor onze video-nieuwsbrief: https://telegraaf.nl/videoupdate Bekijk voor al het laatste sportnieuws het kanaal van Telesport:    / @telesport300   Meer van De Telegraaf? Volg ons op: Website: https://www.telegraaf.nl/ Facebook: https://www.facebook.com/telegraaf/ Instagram: https://www.instagram.com/telegraaf.nl/ Twitter: https://twitter.com/telegraaf #TELEGRAAF #OMTZIGT #POLITIEK

  2 reacties :

  Anoniem zei

  Wanneer wordt Pieter chemisch gecastreerd ? Hij is het er immers mee eens dat minderjarige kinderen dat ook zo maar kunnen ondergaan !!!!

  Anoniem zei

  Pieter Omtzigt is een WEF gluiperd van de bovenste plank. Na Mark helpt hij van ganser harte om het land verder de afgrond in te duwen, daarbij graag geholpen door de overige partijen, behoudens dan FvD en BVNL.
  De zogenaamd Christelijke partijen zijn bij de stemming over de motie van Baudet keihard door de mand gevallen. Ben benieuwd wat gelovig Nederland vindt van het stemgedrag van hun 2e Kamer vertegenwoordigers of schakelen ze over dit onderwerp hun God uit?

  Een reactie posten