Jan Willem Kradolfer gemeentesecretaris Hollands Kroon

Datum:
 • woensdag 13 september 2023
 • in
 • Categorie:

 •  Hollands Kroon -  Burgemeester Rian van Dam kijkt erg uit naar de aankomende tijd

  13-09-2023


  Jan Willem Kradolfer gemeentesecretaris Hollands Kroon

  Per september is Jan Willem Kradolfer gestart als interim gemeentesecretaris van de gemeente Hollands Kroon. In zijn rol zorgt hij voor verbinding tussen het college van burgemeester en wethouders en de gemeentelijke organisatie. Een taak waarin hij direct en indirect veel bijdraagt aan het leven in de gemeente.

  Midden in de samenleving

  Jan Willem Kradolfer vormt samen met Melissa Roecoert en Arthur Rynja het directieteam van de gemeente Hollands Kroon. Zij zijn verantwoordelijk voor de gemeentelijke organisatie en werken samen met de organisatie aan het behalen van de doelen uit het coalitieakkoord. “De ervaring van Jan Willem is een verrijking voor ons team. We zijn blij dat wij samen met hem kunnen werken aan een gemeente die voorop blijft lopen én midden in de samenleving staat.”, zo zegt Melissa Roecoert, die de afgelopen maanden de taken van de gemeentesecretaris heeft waargenomen. 

  Samen met het bestuur

  Naast zijn rol in het directieteam, heeft de gemeentesecretaris een belangrijke rol voor het college van burgemeester en wethouders. Hij zorgt ervoor dat het college haar taak zo goed mogelijk kan uitvoeren. Natuurlijk in samenwerking met de ambtelijke organisatie. Burgemeester Rian van Dam kijkt erg uit naar de aankomende tijd: “We verwelkomen Jan Willem en kijken uit naar een goede samenwerking. Met zijn ervaring hebben we er vertrouwen in dat hij een waardevolle bijdrage levert aan de samenwerking tussen het college en de organisatie.”

  Mooie opgave


  Voor Jan Willem Kradolfer is een rol van gemeentesecretaris niet nieuw. Al eerder was hij gemeentesecretaris in Enschede, Bloemendaal, Zaanstad en Roermond. Met zijn uitgebreide ervaring gaat hij in eerste instantie voor een periode van een jaar aan de slag. Hij kijkt er erg naar uit: “De gemeente Hollands Kroon is voor mij heel interessant. Hier kan ik bijdragen aan het realiseren van de organisatievisie. Zeker om daarbij de brede welvaart – dus alles wat voor mensen van waarde is – op te nemen in onze manier van werken. Natuurlijk is het versterken van de relatie tussen bestuur en organisatie voor mij een hele mooie opgave.”


  Hollands Kroon

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Jan Willem Kradolfer is VVD'er, dus daar valt ook niet veel anders van te verwachten dan ellende en vriendjespolitiek. De VVD zorgt goed voor hun politici, ze zitten nooit zonder (dik) betaald werk.

  Een reactie posten