Boycot Prof. Kees de Lange - Flevolandse burger de dupe van partijkartel spelletjes in Provinciale Staten Flevoland

Datum:
 • vrijdag 8 september 2023
 • in
 • Categorie: , ,
 •  voor wie zitten deze partijen daar eigenlijk in de Provinciale Staten?
  Boycot Prof. Kees de Lange - Flevolandse burger de dupe van partijkartel spelletjes in Provinciale Staten Flevoland

   
  Mark Jongeneel 8-9-2023

  Nog voordat er ook maar één woord werd gesproken, maakten verschillende partijen in de Provinciale Staten van Flevoland al kenbaar de presentatie over kernenergie te boycotten. Waarom? Omdat Professor Kees de Lange, een gepensioneerde natuurkundige, uitgenodigd was om te spreken. Laten we eerlijk zijn: dit riekt naar politieke spelletjes en het monddood maken van een stem die wellicht niet in hun gangbare straatje past.

  Wat we hier zien, is het demoniseren van iemand op basis van uitspraken uit het verleden, zonder enige interesse in wat hij te zeggen heeft over het huidige onderwerp: kernenergie. De partijen, waaronder het CDA, PvdD, PvdA, GroenLinks en de SP, maken van tevoren al de keuze om hun oren dicht te stoppen. Het ergste? Ze proberen hun keuze te rechtvaardigen met vage beweringen over De Lange's vermeende racisme, zonder daar echt inhoudelijk op in te gaan bij Omroep Flevoland.

  Jelena Postuma, fractievoorzitter van FVD Flevoland, slaat de spijker op zijn kop: ''Wij zien dat steeds meer inwoners van Flevoland in de problemen komen door de gestegen energiekosten. FVD wil dat er een betaalbare en betrouwbare oplossing komt voor de lange termijn en kernenergie is een van de meest veelbelovende opties. Daarom is het wat ons betreft essentieel dat we ons hier als Staten serieus in verdiepen en daarbij kennis nemen van gerenommeerde experts. We betreuren het dan ook dat deze partijen hier niet aan mee willen doen en het beschermen van hun ideologische bubbel boven het belang van de Flevolanders stellen.'' De echte vraag die we ons moeten stellen is: voor wie zitten deze partijen daar eigenlijk in de Provinciale Staten? Voor de inwoners van Flevoland of voor hun eigen ego's en politieke agenda's?

  Het wordt tijd dat we inzien dat dit soort boycot-acties niets bijdragen aan een constructief debat. We kunnen en mogen het niet eens zijn met elkaars standpunten, maar het minste wat we kunnen doen, is naar elkaar luisteren. De Lange heeft recht op zijn mening, net als elke andere Nederlander, en hij verdient het om gehoord te worden, ongeacht zijn standpunten over andere onderwerpen.

  Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.

  Het wordt hoog tijd dat de Provinciale Staten van Flevoland de daad bij het woord voegen en zich echt inzetten voor de belangen van hun inwoners, in plaats van zich te verliezen in politiek spel en vertoon. Flevolanders verdienen beter dan dit circus. En misschien, heel misschien, hadden ze iets kunnen leren van een gepensioneerde natuurkundige als ze de tijd hadden genomen om te luisteren.

  DDS

  0 reacties :

  Een reactie posten