Wilders neemt het voortouw: Rechts Nederland verenigt zich tegen de roodgroene waanzin van Timmermans!

Datum:
 • donderdag 24 augustus 2023
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Houd je vast, Nederland, want het politieke landschap staat op het punt te veranderen!  24-8-2023


   Geert Wilders, de strijdlustige voorman van de PVV, heeft een oproep gedaan die elke liefhebber van gezond verstand zal toejuichen: een rechtse samenwerking om het eco-communistische offensief van Frans Timmermans te pareren. Ja, je leest het goed! Eindelijk zien we een daadkrachtige stap vanuit de hoek waarvan we het altijd hebben verwacht.

  Als een baken van hoop in deze tijden van linkse waanzin, stelde Wilders op platform X klip en klaar: "En hierom moeten we dus samenwerken op rechts. Om Nederland te behoeden voor de linkse afgrond." En eerlijk is eerlijk, het werd tijd!

  Lees ook

  Geert Wilders fileert CDA-antidemocraat Henri Bontenbal: 'Voor spreidingswet, tegen PVV'

  LOL! Geert Wilders (PVV) trekt een oude video van Sigrid Kaag (D66) uit de kast in reactie op recente peilingen

  Richard de Mos van BVNL doet er nog een schepje bovenop. Vol vuur haalt hij uit naar Timmermans: "De mensen waar Frans Timmermans voor zegt op te komen hebben nauwelijks te vreten. En meneer komt dan met zijn wachtgeld aan kakken met klimaatonzin en woke nonsens? Dan ben je gewoon af." Klinkt als een man die weet waar hij over spreekt, nietwaar?

  Het moge duidelijk zijn: het is tijd voor een frisse wind. Een wind die ons verlost van de onophoudelijke stroom klimaatpropaganda en het eeuwige woke gejammer. En laten we wel wezen, als er een krachtige coalitie van PVV, FVD en BVNL tot stand komt, kunnen we ons opmaken voor een Nederland waarin gezond verstand weer de norm wordt. Wat een verademing zou dat zijn, Thierry Baudet (FVD) is er klaar voor!

  (Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS hebben we ons als doel gesteld het mediakartel én het partijkartel te slópen. Maar daar hebben we jouw hulp bij nodig. Want systeemoppositie wordt keihard gesloopt door datzelfde systeem. Steun ons daarom! Doneer via BackMe en help ons het kartel aan te pakken!

  Dus, Nederland, er is hoop aan de horizon. Met Wilders die de kar trekt en partijen als FVD en BVNL die bereid zijn de handen ineen te slaan, kunnen we eindelijk de extreemlinkse dreiging van Timmermans en co. het hoofd bieden. En, wie weet, misschien wordt Nederland dan weer dat trotse, vrije land dat we allemaal zo missen. Het begin is er. Nu is het aan rechts Nederland om door te pakken en deze kans met beide handen aan te grijpen!

  DDS

  0 reacties :

  Een reactie posten