Weekoverzicht met Jeroen en Willem-Week 31

Datum:
 • zaterdag 5 augustus 2023
 • in
 • Categorie: ,
 • o.a. de leegloop van de politiek.....

  .


  4-8-2023


  Weekoverzicht met Jeroen en Willem-Week 31


  Zie HIER de uitzending  In het weekoverzicht van week 31 nemen Jeroen en Willem de leegloop van de politiek door, niet alleen in NL maar ook, Canada, Engeland en België zien we het zelfde patroon.

  Supermarkten roven verder onder het mom van social justice nu de inflatie iets minder is. Pride kleurt NL in de regenboog, iedereen moet gehoorzamen alle verzet hiertegen is heiligheidsschennis. Internationaal is het belangrijkste nieuws dat China uit het Paris Climate  Accord stapt. Direct daarna meer spanning omtrent Taiwan. Ook  het Oekraïne conflict breidt zich uit naar de zwarte zee. Afrika worstelt zich los onder de greep van VS en Frankrijk en kiest Rusland en China om zaken mee te doen.

  Kamervragen in dossier Engel en inzage BRP(Basis Registratie Personen)  bij gemeenten laten we samenzwering zien op het hoogste niveau. Agenda2030 is in gevaar, daarom een vlucht naar voren, critici verliezen bankrekeningen, MKB wordt ook klem gezet door banken. Weer veel plotseling en onverwacht, wat zou dat kunnen zijn?

  Videowaarheid


  0 reacties :

  Een reactie posten