Wat een verrassing: 98% van de corona-doden niet primair aan Covid gestorven

Datum:
 • woensdag 30 augustus 2023
 • in
 • Categorie:
 •  wat is precies een corona-sterfgeval   Wat een verrassing: 98% van de corona-doden niet primair aan Covid gestorven


  (Vertaling: E.J. Bron)

  Quasi een bevestiging van de hoogste officiële instantie voor iedereen die dat altijd al vermoedde – de Amerikaanse gezondheidsexperts van het Centers of Disease Control (CDC) hebben vastgesteld: slechts 1,7% van alle “Covid-sterfgevallen” binnen een week waren daadwerkelijk primair op het corona-virus terug te voeren.

  Bij ons was het een eeuwig voortdurend debat: wat is precies een corona-sterfgeval – inderdaad zoals het in de officiële statistieken stond? Het kwam tot een ongelukkig compromis: er waren doden die daadwerkelijk (uitsluitend) aan de gevolgen van een corona-infectie stierven en de overweldigende meerderheid die “met” een Covid-ziekte stierf. Patiënten dus met onderliggende ziektes, die bovenop hun slechte toestand nog het virus hadden opgelopen. Willekeurig bijeengevoegd vormden de cijfers altijd een horrorscenario.

  Dat was in de VS en veel andere landen niet anders. Nu hebben de experts van het Centers of Disease Control and Prevention (CDC) expliciet een actuele week genomen en de “Covid-sterfgevallen” nauwkeurig geanalyseerd. Een weinig verrassend resultaat voor iedereen die tot nu toe altijd al de officiële cijfers in twijfel trokken: slechts 1,7% van de als “Covid-sterfgeval” geregistreerde sterfgevallen waren uitsluitend op het corona-virus terig te voeren.

  Slechts een handvol Amerikanen stierf in een week aan corona

  Onderzocht werd de week vanaf 19 augustus 2023. Bij het CDC werden 324 Covid-sterfgevallen gemeld. Maar bij nader inzien bleek: slechts bij 1,7% ging het om de primaire doodsoorzaak. Bij alle anderen was Covid de secundaire doodsoorzaak, er werd door artsen een andere oorzaak als verantwoordelijk voor het sterven van de patiënt vastgesteld. De betrokkenen hadden zware onderliggende ziektes. In werkelijkheid was er in de geregistreerde week slechts een handvol Amerikanen aan Covid gestorven.

  Dit inzicht hinderde er echter niemand aan om nog steeds alarmfase rood uit te roepen. In Amerikaanse ziekenhuizen werd de mondkapjesplicht weer ingevoerd, op scholen vielen de lessen weer uit. Binnenkort wil de Biden-regering de Amerikanen voor een 4e corona-vaccinatie oproepen.

  Bron:
  exxpress.at

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  h/t “droevige mof”

  0 reacties :

  Een reactie posten