Sensationele docu: ‘Plandemic 3: The Great Awakening’

Datum:
 • vrijdag 4 augustus 2023
 • in
 • Categorie: ,
 • Deze spraakmakende film legt verboden puzzelstukjes bij elkaar en....


  3-8-2023


  onthult het grote plaatje van wat er werkelijk gebeurt in de wereld. The Great Awakening is bedoeld als vuurtoren om ons uit de storm te leiden naar een betere toekomst. Bekijk deze docu  nu!


  Zie HIER de uitzending


  De door Mikki Willis geschreven en geregisseerde docu The Great Awakening is het derde deel van de Plandemic-serie. De eerste twee delen richtten zich vooral op de ‘coronapandemie’. Dit derde deel heeft een meer overkoepelende benadering en kijkt naar de communistische infiltratie van naties tijdens de 20ste en 21e eeuw, waarbij de ‘pandemie’ en de woke agenda worden gebruikt als de laatste grote stap om hun totalitaire wereldregime te realiseren.

  De documentaire behandelt verschillende onderwerpen, zoals The Great Reset, Black Lives Matter, de ‘coronapandemie’, de Marxistische en totalitaire woke ideologie, het World Economic Forum en ESG-scores (Environmental, Social en Governance), die velen zien als een sociaal kredietsysteem voor bedrijven.

  Aan het woord komen onder meer dr. Robert Malone en dr. Vladimir Zelenko. Deze professioneel geproduceerde en goed onderbouwde documentaire houdt de aandacht van begin tot eind vast. De film is bovendien zeer geschikt om aan te bevelen aan je gezagsgetrouwe familie en vrienden! De docu is Nederlands ondertiteld.


  Redactie Blckbx

  0 reacties :

  Een reactie posten