Rusland verdenkt Amerika ervan nieuwe pandemie te bekokstoven en dit zou het doel zijn

Datum:
 • woensdag 23 augustus 2023
 • in
 • Categorie: , ,
 •  wereldcontrole over de ‘biologische situatie’.


  Robin de Boer 24-8-2023


  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 02:08

  Generaal Igor Kirillov, het hoofd van de Russische nucleaire, chemische en biologische beschermingstroepen, heeft gesuggereerd dat de Verenigde Staten COVID-19 hebben ontwikkeld en ingezet voor ‘offensieve doeleinden’.

  Rusland verdenkt de VS er bovendien van een nieuwe pandemie te bekokstoven. Het doel: wereldcontrole over de ‘biologische situatie’.

  Moskou stelt dat het nieuwe coronavirus is ontwikkeld door Big Pharma, USAID en de EcoHealth Alliance van Peter Daszak.

  (Video verwijderd? Klik hier...)

  Niet veel goeds van plan

  Generaal Kirillov verwees ook naar Event 201, een pandemiesimulatie die op 18 oktober 2019 in New York is uitgevoerd door de WHO, Gates Foundation en de Johns Hopkins-universiteit. Velen geloven dat deze simulatie een soort generale repetitie was.

  Kirillov denkt daarnaast dat het nieuwe Office of Pandemic Preparedness and Response Policy van de regering-Biden niet veel goeds van plan is.

  Dit nieuwe agentschap, dat afgelopen maand is aangekondigd, gaat zich bezighouden met gezondheidsbedreigingen die zouden kunnen leiden tot een pandemie. Daarbij worden COVID-19, apenpokken, polio, vogelgriep, griep en RSV genoemd.

  Duidelijke trend zichtbaar

  De gepensioneerde generaal-majoor Paul Friedrichs is door Biden benoemd tot directeur van het agentschap.

  Kirillov verwees ook naar schokkende documenten die recentelijk door Russische speciale troepen zijn gevonden en die zouden onthullen dat het Amerikaanse leger in Oekraïne onderzoek verricht naar biowapens.

  Er is volgens de generaal een duidelijke trend zichtbaar: ziekteverwekkers waar het Pentagon in geïnteresseerd is – waaronder COVID-19, vogelgriep, Afrikaanse varkenspest – ontaarden in pandemieën en Amerikaanse farmaceutische bedrijven verdienen daaraan.

  [Zero Hedge via American Greatness]

  NineForNews.nl
  0 reacties :

  Een reactie posten