Ongevaccineerden moeten dit lezen – Het is huiveringwekkend

Datum:
 • donderdag 3 augustus 2023
 • in
 • Categorie: , ,
 • Nieuw bewijs suggereert dat gevaccineerde personen antilichamen gegenereerd door mRNA COVID-19 vaccinatie via aerosolen kunnen overdragen op ongevaccineerde personen, volgens een peerreviewed onderzoek (pdf) gepubliceerd in ImmunoHorizons.


  3-8-2023


  Verlengde maskervereisten stelden wetenschappers van de Universiteit van Colorado in staat om te evalueren of gevaccineerde personen aerosol gegenereerde antilichamen van COVID-19 vaccins konden overdragen. Aerosolen zijn een gefabriceerde of natuurlijk voorkomende suspensie van deeltjes of druppeltjes in de lucht, zoals rondzwevend stof, nevels, dampen of rook, die door de huid kunnen worden opgenomen of ingeademd, schrijft Megan Redshaw, J.D.

  Onderzoekers gebruikten een combinatie van tests om SARS-CoV-2-specifieke antilichamen te detecteren van maskers die gevaccineerde laboratoriumleden droegen en aan het eind van de dag anoniem doneerden. Antilichamen zijn door het immuunsysteem geproduceerde eiwitten die in het bloed circuleren en vreemde stoffen zoals bacteriën en virussen neutraliseren.

  In overeenstemming met resultaten die door anderen gemeld zijn, identificeerden de onderzoekers zowel immunoglobuline G (IgG) als immunoglobuline A (IgA) antilichamen in het speeksel van gevaccineerde personen en op hun maskers.

  Op basis van hun waarnemingen stelden de onderzoekers dat de overdracht van antilichamen via druppels of aërosolen tussen personen zou kunnen plaatsvinden, net zoals de overdracht van druppels en aërosoldeeltjes via dezelfde route.

  Om hun hypothese te testen, verkregen en vergeleken ze neusswabs van ongevaccineerde kinderen die in gevaccineerde, ongevaccineerde en COVID-19-positieve huishoudens woonden.

  De resultaten toonden aan dat een hoog IgG-gehalte in de neus van gevaccineerde ouders “significant geassocieerd” was met een toename van intranasaal IgG bij het ongevaccineerde kind uit hetzelfde huishouden, vooral in vergelijking met het “volledige tekort aan SARS-CoV-2-specifieke antilichamen dat werd gedetecteerd” in neusswabs van kinderen uit ongevaccineerde gezinnen. Een soortgelijke trend werd gevonden met IgA in dezelfde monsters.

  Met andere woorden, hun bevindingen suggereren dat overdracht van antilichamen via de lucht kan plaatsvinden tussen ouders die gevaccineerd zijn met COVID-19 en hun kinderen – en de neiging tot deze overdracht is direct gerelateerd aan de hoeveelheid nasale of orale antilichamen die gevonden zijn bij degenen die gevaccineerd zijn.

  Dit type uitscheiding wordt “passieve immunisatie” genoemd, waarbij antilichamen – voornamelijk IgA – daadwerkelijk worden uitgewisseld tussen personen via ademhalingsdruppeltjes, schreef Brian Hooker, wetenschappelijk hoofdmedewerker bij Children’s Health Defense, die gepromoveerd is in biochemische techniek, in een e-mail aan The Epoch Times. “Maar dit zou minimale immuniteit voor de ‘omstanders’ opleveren, gebaseerd op het feit dat de originele mRNA-vaccins zo weinig bescherming bieden.”

  Mr. Hooker zei dat passieve immunisatie auto-immuniteit en “allerlei reacties” bij omstanders zou kunnen uitlokken vanwege een soortgelijke “moleculaire mimicry tussen de COVID-19 Ig [immunoglobuline] antilichamen en menselijke eiwitten.”

  Studies hebben aangetoond dat moleculaire nabootsing tussen de vreemde moleculen en menselijke moleculen kan leiden tot een auto-immuunreactie, waardoor antilichamen verkeerd functioneren en interageren met menselijke eiwitten. Auto-immuniteit verwijst naar een immuunreactie waarbij het lichaam zijn eigen weefsels aanvalt, wat leidt tot schade of ziekte.

  De heer Hooker zei dat het onderzoek suggereert dat als Ig-antilichamen van mens tot mens kunnen worden overgedragen, het mogelijk is dat het spike-eiwit dat door COVID-19 vaccins wordt gegenereerd, ook kan worden overgedragen.

  “Dit zou immunisatie van de omstanders kunnen veroorzaken, evenals problemen in verband met toxiciteit van spikeiwitten voor onderdelen van de bloedbaan en andere weefsels,” voegde hij eraan toe.

  COVID-19 vaccins werden goedgekeurd zonder studies om de overdracht te beoordelen

  COVID-19 vaccins die gebruik maken van mRNA-technologie, zoals Pfizer en Moderna, werden wereldwijd goedgekeurd zonder studies naar de mogelijke expressie van lipide nanodeeltjes (LNP’s) die het mRNA bevatten of van het spikeiwit dat door de cellen van een recent gevaccineerd individu geproduceerd wordt.

  Een vertrouwelijk Pfizer-document (pdf) dat openbaar is gemaakt via een Freedom of Information Act-verzoek suggereert dat een ongevaccineerd persoon blootgesteld zou kunnen worden aan de inhoud van COVID-19 vaccins via de lucht of huid van een gevaccineerd persoon en verwijst naar de mogelijkheid dat een vaccinbijwerking het gevolg zou kunnen zijn van een dergelijke blootstelling.

  Een Japanse biodistributiestudie van Pfizer toonde aan dat het spike-eiwit van het COVID-19-vaccin zich vanaf de injectieplaats door het bloed kan verplaatsen en zich kan ophopen in organen en weefsels, waaronder de milt, het beenmerg, de lever, de bijnieren en de eierstokken. Het mRNA van het vaccin is aanwezig vanaf de dag van vaccinatie en kan weken na vaccinatie in de bloedbaan aanwezig blijven.

  Volgens een artikel uit 2022 in Infectious Diseases Research (pdf) van de Franse apotheker en bioloog Helene Banoun kunnen LNP’s van mRNA COVID-19 vaccins via lichaamsvloeistoffen worden uitgescheiden en de transplacentale barrière passeren.

  Spike-eiwitten die door het lichaam worden aangemaakt na ontvangst van een COVID-19 vaccin circuleren als exosomen, of extracellulaire blaasjes die vrijkomen uit cellen die het spike-eiwit door de circulatie vervoeren, volgens mevrouw Banoun. Exosomen worden gevonden in speeksel, bloed, urine en hersenvocht. Aangezien mRNA-vaccins op grote schaal verspreid zijn, zijn farmacokinetische studies noodzakelijk om te bepalen hoe ze uit het lichaam uitgescheiden worden en welke bestanddelen van COVID-19 vaccins door een gevaccineerde persoon overgedragen kunnen worden, zei ze.


  Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  COVID-PRIK ONTGIFTING DOSSIER   Volg Frontnieuws op Telegram

  0 reacties :

  Een reactie posten