Feest bij de media! Hyperlinkse Dilan Yesilgöz écht opvolger van Mark Rutte als lijsstrekker VVD

Datum:
 • dinsdag 15 augustus 2023
 • in
 • Categorie: ,
 • Iedereen ziet dit steeds weer gebeuren.


  Benjamin Huizen 15-8-2023


   Oh, wat een verrassing! De VVD heeft eindelijk haar nieuwe "redder in nood" gevonden. En wie mag dat zijn? Niemand minder dan de politieke zwaargewicht (let op de ironie) Dilan Yesilgöz. Ja, je leest het goed. De partij die ooit werd geleid door de onverwoestbare Mark Rutte heeft nu Yesilgöz als zijn officiële opvolger. Het lijkt erop dat de VVD een nieuwe weg inslaat... of misschien toch niet?

  Het was een spannende race, waarbij andere VVD'ers tot gisteren de kans hadden om zich aan te melden en Yesilgöz van haar troon te stoten. Maar wacht even, was er wel echt een race? André Bosman waagde een korte poging, maar trok zich al snel terug. Misschien was de druk te groot, of misschien besefte hij gewoon dat hij tegenover een "legende" stond.

  Nu Yesilgöz de officiële lijsttrekker is, kunnen we ons voorbereiden op een verkiezingscampagne waarin de VVD zich voordoet als de partij van rechts Nederland. Maar laten we eerlijk zijn, na de verkiezingen op 22 november zal het waarschijnlijk business as usual zijn. Net als Rutte zal Yesilgöz waarschijnlijk snel naar links bewegen en hand in hand gaan met de linkse partijen waar de traditionele VVD-achterban zo'n hekel aan heeft.

  Dus de komende maanden gaan we van Yesilgöz horen dat de immigratie nu écht beperkt moet worden, dat de overheid echt minder moet bijdrukken, dat de inflatie echt omlaag moet, en dat de LHBTI-gekte echt te ver gaat... Maar ná 22 november maakt ze dan een keiharde draai op al die onderwerpen en gaat ze - ik voorspel het nu al! - in een coalitie zitten met PvdA-GroenLinks als dat enigszins mogelijk is.

  (Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS begrijpen we dat de VVD én Yesilgöz absoluut niet te vertrouwen zijn. Tijdens de verkiezingscampagne gaan we ze dan ook hard en kritisch volgen. Maar dit betekent dat we jouw hulp nodig hebben, want het partijkartel en het mediakartel bestraffen kritische media als DDS keihard. Steun ons daarom! Doneer aan DDS via BackMe en help ons de VVD elke dag weer te ontmaskeren!

  Iedereen ziet dit steeds weer gebeuren. Maar VVD-kiezers vinden het blijkbaar prima. Zij laten het gebeuren, verkiezing na verkiezingen en lijken zich meer om één ding zorgen te maken: of zij het zélf economisch nog enigszins overleven. Zolang dat het geval is zal het lot van anderen - en van het land in het algemeen - hen een zorg zijn.

  Het is diep triest om te zien hoe de VVD zich ontwikkelt. Maar aan de andere kant, als de VVD-kiezers nog steeds op deze partij stemmen, ondanks alles wat er is gebeurd, dan verdienen ze misschien ook wel deze uitkomst. Het is tenslotte hun keuze. En zoals het oude gezegde luidt: "Je krijgt wat je verdient."

  DDS


  0 reacties :

  Een reactie posten