Europarlementariër Marcel de Graaff doorbreekt de stilte: FVD wil meer weten over de schimmige samenwerking tussen EU en Bill Gates

Datum:
 • zaterdag 5 augustus 2023
 • in
 • Categorie: , , ,
 • Het lijkt erop dat de Europese Unie weer eens een geheim vriendje heeft: de megarijke Bill Gates.


  Mark Jongeneel 4-8-2023


  Zoals recent onthuld, werkt de Europese Commissie nauw samen met Gates-initiatieven zoals Breakthrough Energy en de Bill & Melinda Gates Foundation. Dit alles gebeurt op gebieden van klimaatverandering, farmacie en digitale identiteit. En laat me raden, die samenwerking is natuurlijk volledig in het belang van de Europese burger, toch?

  FVD Europarlementariër Marcel de Graaff sprak hierover zijn ongenoegen uit: "We waarschuwen al jarenlang voor deze achterkamertjespolitiek binnen de EU. Superrijke lieden als Bill Gates en George Soros gebruiken de Europese Commissie als een soort persoonlijke bank, om hun rijkdom verder uit te bouwen ten koste van onze welvaart, welzijn en grondrechten."

  Ondertussen blijft de EU, in al haar transparantie, volhouden dat alles koosjer is. Ursula von der Leyen, voorzitter van de Europese Commissie, heeft nog steeds geen volledige openheid gegeven over de vaccindeal met Pfizer. Achter de schermen worden ondertussen dikke deals gesloten met Gates, die blijkbaar niet genoeg kan krijgen van de pandemiewinsten.

  De Graaff heeft in dit kader een aantal vragen gesteld aan de Europese Commissie: waarom wordt Bill Gates, een man die alleen uit is op financieel gewin en belangenverstrengeling, met open armen ontvangen door de Commissie? En waar blijft dat complete overzicht van alle communicatie, samenwerkingen, overeenkomsten, lobbyactiviteiten, transacties en risicoanalyses met betrekking tot Gates en zijn initiatieven?

  Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.

  Het is duidelijk: De Graaff wil, net als wij, transparantie over deze onthullingen. En we hopen dat de rest van Nederland hetzelfde wil. Want dit soort schimmige deals, achter onze ruggen om, zijn een perfect voorbeeld van hoe de EU onze belangen schaamteloos ondergeschikt maakt aan die van de elite. En dat, beste lezers, is iets waar we ons niet langer bij neer moeten leggen.

  DDS

  0 reacties :

  Een reactie posten